Minik Boksörlerden Üç Derece - Son Dakika
Güncel

Minik Boksörlerden Üç Derece

Minik Boksörlerden Üç Derece

Minik Boksörleri, Kars'ta yapılan Üst Minikler Boks şampiyonasında 590 sporcu arasından üç derece elde edeerek büyük bir başarı sağladı.

18.06.2012 11:34

Türkiye Boks Federasyonunun 2012 faaliyet programında yer alan Üst Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Kars'ta yapıldı.Müsabakalara 60 ilden 590 sporcu katılırken, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu minik boksörlerden üç derece geldi.Altı gün süren şampiyonaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Boks Koordinatörü Ali Çelik'iz nezaretinde mavi beyazlılar antrenörler Cihan Başaran,Erdal Bal ve onbir minik boksör katıldı.

Üç Derece Geldi

Kars spor salonunda gerçekleşen müsabakaları Kars Valisi Hüseyin Atak,Kars Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Yılmaz, Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yücel Yücel ve çok sayıda tribünleri dolduran vatandaşlar izledi.40 Kiloda Murat Şakacı, 48 Kiloda Resul Atasu Türkiye ikincisi olurken,40 kiloda Talha Yalvaç Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.Bu sezon üst yapıda olduğu gibi alt yapıda da başarılı bir grafik çizen mavi beyazlı minik boksörler elde ettikleri bu derece ile 2012 yılındaki madalya sayısını 16'ya çıkardı.

Kocaeli Boksu Yükseliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Boks Koordinatörü Ali Çelikiz Kars'ta yapılan Üst minikler Boks şampiyonası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada,"Bu sezon üst yapıda da ,alt yapıda da çok güzel bir grafik çiziyoruz.

Müsabakalarda yaşadığımız bir takım olumsuzluklara rağmen başarılarımız sürekli yükseliyor. Kars'ta elde ettiğimiz derecelerden dolayı küçük arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü yönetimimizin verdiği direktifler doğrultusunda Kocaeli Boks'unun adını Türkiye ve Dünya'da duyurmaya devam ediyoruz."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Minik Boksörlerden Üç Derece - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement