Minik Futbolculara En Güzel Karne Hediyesi - Son Dakika
Güncel

Minik Futbolculara En Güzel Karne Hediyesi

Minik Futbolculara En Güzel Karne Hediyesi

Hatay Beşiktaşlılar Derneği ile Hatay Milli Eğitim Spor işbirliği ile yarıyıl karne hediyesi olarak minik futbolculara turnuva düzenlediler.

03.02.2015 15:57  Güncelleme: 15:59

Hatay Beşiktaşlılar Derneği futbol okulu öğrencileri, Hatay Milli Eğitim Spor futbol takımları arasında 11-12 ve 13 yaş grupları arasında yapılan turnuva maçları ilgi gördü. Futbolcu çocukların ailelerinin de izledikleri maçlarda minik futbolcular stres attılar. Adeta başarılı futbolculara ödül niteliğinde olan maçlarda kazanan yine minik futbolcular oldu.

Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız ve Hatay Milli Eğitim Spor Başkanı Fahri Serdar Özal turnuva sonunda ödülleri yönetim kurulu üyeleri ile birlikte futbolculara dağıttılar.

Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız her yıl düzenledikleri bu tür turnuvalarla çocukların kaynaşmasını sağladıklarını, sömestr tatiline girdikleri şu günlerde onlara moral depolamak, onların gelişimlerine katkıda bulunmak, tecrübelerini geliştirmek arttırmak ve zeki, ahlaklı, örnek sporcular yetiştirmek amacında olduklarını belirtti.
Hatay Milli Eğitim Spor Başkanı Fahri Serdar Özal'da davetlerinden dolayı Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Minik Futbolculara En Güzel Karne Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement