Mısır'ın Giza kentinde bir cami yakınındaki emniyet noktasına düzenlenen saldırıda 6 polisin öldüğü bildirildi.
İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Giza'nın Talibiyye semtinde bulunan Selam Camisi yakınlarında bir emniyet noktasını hedef alan bombalı saldırıda 2'si rütbeli 6 polisin öldüğü, 3 askerin yaralandığı belirtildi.
Bölgenin güvenlik kordonu altına alındığı, saldırının sorumlularının yakalanması için emniyet güçlerinin operasyon başlattığı ifade edildi.
Görgü tanıkları, caminin yakınlarında büyük bir patlama sesi duyulduğunu ve alevlerin yükseldiğini, patlamanın bölgede paniğe sebep olduğunu aktardı.
Saldırının sorumluluğunu henüz üstlenen olmadı.
Son Dakika › Güncel › Mısır'da Emniyet Noktasına Bombalı Saldırı: 6 Ölü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.