Erzurum'da Mısır ve Suriye'de Ölenler İçin Teheccüd Namazı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Erzurum'da Mısır ve Suriye'de Ölenler İçin Teheccüd Namazı

Erzurum\'da Mısır ve Suriye\'de Ölenler İçin Teheccüd Namazı
24.08.2013 05:47  Güncelleme: 07:58

AKP Gençlik Kolları Başkanlığı ve sivil toplum kuruluşlarının organizasyonuyla katledilen Müslümanlar için teheccüd namazı kılındı.

Erzurum'da AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı ve sivil toplum kuruluşlarının organizasyonuyla Mısır ve Suriye'de katledilen Müslümanlar için teheccüd namazı kılındı.

Saat 02.30'da tarihi Yakutiye ilçesindeki Lala Paşa Cami'de kılınan teheccüd namazına siyasi partilerin yöneticileri, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşların temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Namazdan önce camiye gelen bazı vatandaşlar, Mısır ve Suriye'de katledilenler için Kur'an okurken, bazıları da dua etti.

Vuslat Derneği Onursal Başkanı Şevket Gökşan, burada yaptığı konuşmada, Mısır ile Suriye'de yaşanan katliamların ve zulümlerin son bulması için bütün Müslümanların dua etmesi gerektiğini söyledi.

Mısır halkının yanında dualarla olmanın bir nebze de olsa yüreklere su serpeceğini belirten Gökşan, "Mısır'da katledilen, Suriye'de acımasızca silahsız oldukları halde öldürülen kardeşlerimizin bizden beklentisi sadece dua. Biz de bugün burada onlar için toplanıp en azından bir dua edelim. Teheccüd namazı kılalım ve ellerimizi gökyüzüne açıp Allah'a bu zulmün son bulması için dua edelim" dedi.

Teheccüd namazının ardından cemaat sabah namazını da kılarak, Mısır ve Suriye halkı için dua etti. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erzurum'da Mısır ve Suriye'de Ölenler İçin Teheccüd Namazı - Son Dakika


Advertisement