Motosiklet Kazasında Feci Şekilde Can Verildi - Son Dakika
Güncel

Motosiklet Kazasında Feci Şekilde Can Verildi

Bursa'da motosikletiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü feci şekilde hayatını kaybetti. Arkasında oturan arkadaşı ise yaralandı. Olay, Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Doğanköy Şehir Hastanesi yakınlarında meydana geldi. Gökhan Camgöz ve Koray Sülümer, Kocaeli Kartepe'ye gitmek üzere yola çıktı. Şehir Hastanesi yakınlarındaki yeni bağlantı yolunda motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybeden Gökhan Camgöz, yolun ortasındaki ağaca çarparak hayatını kaybetti. Arkadaşı Koray Sülümer ise yaralı olarak kurtuldu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

16.07.2023 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Motosikletiyle feci şekilde can verdi

BURSA - Bursa'da motosikletiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü feci şekilde can verdi. Arkasında oturan arkadaşı ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Doğanköy Şehir Hastanesi yakınlarında meydana geldi. Nilüferde bir kafede arkadaşlarıyla oturan Gökhan Camgöz ve Koray Sülümer Kocaeli Kartepe'ye gitmek üzere yola çıktı. Şehir Hastanesi yakınlarındaki yeni bağlantı yolunda 16 EAJ 77 plakalı motosikletinin direksiyon hakimiyetini kaybeden 42 yaşındaki Gökhan Camgöz, yolun ortasındaki ağaca çarparak hayatını kaybetti. Arkasında oturan arkadaşı Koray Sülümer ise kazayı yaralı olarak atlattı.

Polis, olayla ilgili tahkikat başlattı.

Motosiklet Kazasında Feci Şekilde Can Verildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Motosiklet Kazasında Feci Şekilde Can Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement