MSB'den yangın söndürme çalışmalarına helikopter desteği - Son Dakika
Güncel

MSB'den yangın söndürme çalışmalarına helikopter desteği

Milli Savunma Bakanlığı, Çanakkale'deki yangın söndürme çalışmalarına havadan destek sağlayan Kara Kuvvetlerine bağlı 5 helikopterin görüntülerini yayınladı. Çanakkale merkeze bağlı Kızılkeçili köyünde 3 gündür devam eden yangını söndürmek için çalışmalar devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yangın söndürme çalışmalarına toplam 5 helikopter ile destek verdiklerini duyurdu. MSB, yangın söndürme çalışmalarına havadan destek sağlayan Kara Kuvvetlerine ait 2 adet S-70 ve 3 adet AS-532 Cougar tipi helikopterin görüntülerini yayınladı.

18.07.2023 19:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MSB'den yangın söndürme çalışmalarına helikopter desteği

ÇANAKKALE - Milli Savunma Bakanlığı, Çanakkale'deki yangın söndürme çalışmalarına havadan destek sağlayan Kara Kuvvetlerine bağlı 5 helikopterin görüntülerini yayınladı.

Çanakkale merkeze bağlı Kızılkeçili köyünde 3 gündür devam eden yangını söndürmek için çalışmalar devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yangın söndürme çalışmalarına yoplam 5 helikopter ile destek verdiklerini duyurdu. MSB, yangın söndürme çalışmalarına havadan destek sağlayan Kara Kuvvetlerine ait 2 adet S-70 ve 3 adet AS-532 Cougar tipi helikopterin görüntülerini yayınladı.

MSB\'den yangın söndürme çalışmalarına helikopter desteği
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel MSB'den yangın söndürme çalışmalarına helikopter desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement