MSB, Karadeniz'de tespit edilen şüpheli cisimlerin SAS timlerince imha edildiğini duyurdu - Son Dakika
Son Dakika Logo

MSB, Karadeniz'de tespit edilen şüpheli cisimlerin SAS timlerince imha edildiğini duyurdu

MSB, Karadeniz\'de tespit edilen şüpheli cisimlerin SAS timlerince imha edildiğini duyurdu

Milli Savunma Bakanlığı, Karadeniz Ereğli, Sakarya Karasu, İstanbul Karaburun, Türkeli Demir Sahası ve Çatalca bölgelerinde su üzerinde tespit edilen şüpheli cisimlerin SAS Timlerince imha edildiğini açıkladı. Bakanlık, mayın tehdidine karşı keşif ve gözetleme faaliyetlerinin 7/24 esasına göre sürdüğünü belirtti.

MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), Karadeniz Ereğli, Sakarya Karasu, İstanbul; Karaburun, Türkeli Demir Sahası ve Çatalca bölgelerinde su üzerinde tespit edilen şüpheli cisimlerin SAS Timlerince yerinde imha edildiğini duyurdu.

MSB tarafından sanal medya üzerinden yapılan paylaşımda, "Karadeniz'de sürüklenen mayın tehdidine karşı Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı gemiler ve deniz hava vasıtaları ile keşif-gözetleme faaliyetlerine 7/24 esasına göre devam ediliyor. Karadeniz Ereğli, Sakarya Karasu, İstanbul; Karaburun, Türkeli Demir Sahası ve Çatalca bölgelerinde su üzerinde tespit edilen ve İHA/Kamikaze İnsansız Deniz Aracı (KİDA) olabileceği değerlendirilen şüpheli cisimler, SAS Timlerimiz tarafından başarıyla yerinde imha edildi" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MSB, Karadeniz'de tespit edilen şüpheli cisimlerin SAS timlerince imha edildiğini duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement