Muğla'da Bayıltan Koşu - Son Dakika
Güncel

Muğla'da Bayıltan Koşu

Muğla\'da Bayıltan Koşu

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 73'üncü yılı anısına Muğla'da düzenlenen 19'uncu Atatürk'e Saygı Gençlik Yol Koşusu, kıran kırana mücadeleye sahne oldu.

17.11.2011 11:47

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 73'üncü yılı anısına Muğla'da düzenlenen 19'uncu Atatürk'e Saygı Gençlik Yol Koşusu, kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Yarışma ortasında ve sonunda bayılan sporcular, uzun süre kendilerine gelemedi.

Muğla'da bu yıl 19'uncusu düzenlenen Atatürk'e Saygı Gençlik Yol Koşusu'na 55'i bayan 187 sporcu katıldı. Bayanlar, Erkekler ve Masterler kategorilerinde düzenlenen yarışmanın startını Muğla Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar verdi. 8 kilometrelik erkekler koşusu Muğla Üniversitesi önünden, 5 kilometrelik bayanlar ve masterler yarışı ise Uğur Mumcu Bulvarı girişinden başladı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde sona eren ve kıran kırana geçen yarışın ortasında ve bitiminde baygınlık geçiren sporculara ilk yardımı sporcu arkadaşları, antrenörleri ve sağlık ekipleri yaptı, üç sporcu kendilerine gelemeyince sedye ile ambulansa götürülerek tedavi edildi.

Yarıştan sonra düzenlenen törende ilk dört dereceye giren sporculara para ve madalya ödüllerini, rektör Prof. Dr. Mansur Harmandar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Işıloğlu, Muğla Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Daşgın verdi. Yarışın bayanlar kategorisinde Denizli'den Esma Aydemir, erkeklerde Muğla'dan Hakan Duvar, masterlarda bayanlarda Muğla'dan Gültem Adali Dündar ve erkeklerde ise Yavuz Ertekin birinciliği elde etti. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla'da Bayıltan Koşu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement