Muğla'da Çocuğun Doktor İhmali Nedeniyle Öldüğü İddiası - Son Dakika
Güncel

Muğla'da Çocuğun Doktor İhmali Nedeniyle Öldüğü İddiası

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, bulantı ve kusma şikayetiyle götürüldüğü hastanelerdeki doktorların ihmali nedeniyle hayatını kaybettiği iddia edilen ortaokul öğrencisi Pınar Naz Köseoğlu'nun okulunda hüzün hakim.

13.03.2018 12:58

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, bulantı ve kusma şikayetiyle götürüldüğü hastanelerdeki doktorların ihmali nedeniyle hayatını kaybettiği iddia edilen ortaokul öğrencisi Pınar Naz Köseoğlu'nun okulunda hüzün hakim.

Çatalarık Mahallesi'ndeki Çatalarık Ortaokulu'na sabah gelen Köseoğlu'nun arkadaşları, sınıfta tören düzenledi. Öğrenciler ve sınıf öğretmenleri, Köseoğlu'nun sırasına çiçek ve "Hala kalbimizdesin" yazılı not bıraktı. Baba Osman Köseoğlu'nun Pınar Naz'ın arkadaşlarından helallik istemesi üzerine bazı öğrenciler gözyaşlarına hakim olamadı.

Köseoğlu'nun sınıf öğretmeni Osman Aksarı, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencisinin bilinen bir rahatsızlığı olmadığını söyledi.

Pınar Naz'ın okulun en iyi öğrencilerinden olduğunu belirten Aksarı, "Pınar Naz öğretmenleri ve arkadaşları tarafından sevilen bir öğrenciydi. Çok üzüldük. Allah yakınlarına ve sevdiklerine sabır ihsan eylesin." dedi.

Baba Osman Köseoğlu, sınıfa girdiğinde arkadaşlarının Pınar Naz'ı çok sevdiğini anladığını ifade etti. Yaşananlar nedeniyle kızının arkadaşlarının da çok üzüldüğünü dile getiren Köseoğlu, "Pınar'ın arkadaşları cenaze törenine de katıldı. Hepsi sağ olsun, haklarını helal ettiler." diye konuştu.

Köseoğlu, adli tıptan gelecek raporunun ardından hukuk mücadelesini sürdüreceğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muğla'da Çocuğun Doktor İhmali Nedeniyle Öldüğü İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement