Muğla'da üniversite çevresinde uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama - Son Dakika
Güncel

Muğla'da üniversite çevresinde uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

Muğla\'da üniversite çevresinde uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

Muğla'da polisin düzenlediği operasyonda, üniversite çevresinde öğrencilere uyuşturucu madde satışı yaptıkları suçlamasıyla gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı, 1'i adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Operasyonda, 613 gram esrar, 10 ecstasy ve 55 de sentetik hap ele geçirildi.

17.01.2024 17:57  Güncelleme: 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUĞLA'da polisin düzenlediği operasyonda, üniversite çevresinde öğrencilere uyuşturucu madde satışı yaptıkları suçlamasıyla gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı, 1'i adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Menteşe'nin Kötekli Mahallesi'nde üniversite öğrencilerine uyuşturucu madde satıldığı bilgisine ulaştı. Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bugün sabah saatlerinde şüphelilerin evlerine düzenlenen operasyonda, 613 gram esrar, 10 ecstasy ve 55 de sentetik hap ele geçirildi, 4 kişi gözaltına alındı.

Polisteki işlemlerinin ardından adliye sevk edilen şüphelilerden İsa Yusuf Fırat, kardeşi Halil Fırat ile Mazlum Çimen tutuklandı, E.Y. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla'da üniversite çevresinde uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement