Muhteşem Yılsonu Konseri - Son Dakika
Güncel

Muhteşem Yılsonu Konseri

Muhteşem Yılsonu Konseri

Konservatuar öğrencileri ünlü bestecilerin eserlerini başarı ile seslendirdi.

20.06.2011 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Piyano Bölümü öğrencileri muhteşem bir yılsonu konseri verdi. Aldıkları kaliteli müzik eğitimini gözler önüne seren öğrenciler ünlü bestecilerin eserlerini büyük bir başarı ile seslendirdi.

KONSERİ İZLEDİLER

Kültür Sanat ve Konservatuar Şube Müdürlüğü Leyla Atakan Salonu'nda düzenlenen konsere Kültür Sanat Konservatuar Şube Müdürü Mehmet Kesen, Konservatuar Piyano Bölümü öğretim görevlileri Bahadır Öztürk, Maya Tsetkhaladze, öğrencilerin aileleri ile vatandaşlar katıldı.

BİRİNCİ SINIFLARIN KONSER HEYECANI

Konser piyano bölümü birinci sınıf öğrencileri Ceren Aykent, Zeynep İlayda Doğan, İrem Özzaim, İnci Nur Özzaim, Liray İzgiç, Ceyhun Topçu, Simten Aydın, Zeynep Eda Güven, Çağla Özmerzi ve Feriha Yağmur'un seslendirdiği eserlerle başladı. Oldukça heyecanlı olan birinci sınıf öğrencileri ilk konserlerinde başarılarıyla göz doldurdu.

DEVLET KONSERVATUARI'NIN ADAYLARI

Ardından bölümün iki, üç, dört ve beşinci sınıf öğrencileri hünerlerini sergiledi. Ece Melisam İşler, Eylül Yağmur Olşen, Cansu Doğan, Burak İşlek, Berrak Tezualaş, Elif Merve Can, Elif Sultan Özmen, Göksu Aybar, Gülce Gül, Oya Umaç, Beril Beşer, Nur İrem Sevinç, Alara İzgiç, Sude Topal, Adem Ünal, Buse Baykal, Zeki Kaan Cengiz, Eda Köse, Diren Bahar Keskin ve Doruk Efe Özdem, Beethoven'dan, Bach'a kadar ünlü klasik bestecilerin eserlerini çaldı. Öğrenciler konuklardan büyük alkış alırken, şimdiden geleceğin Devlet Konservatuarı adayları olduklarını kanıtladı.

ÖĞRETMENLERİNE ÇİÇEK VERDİLER

Konserin sonunda öğrenciler kendilerini yetiştiren piyano bölümü öğretim görevlileri Maya Tsetkhaladze ve Bahadır Öztürk'e çiçek vererek, teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muhteşem Yılsonu Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement