Mürekkep Kokan Eller Derneği'nden Bonzai Semineri - Son Dakika
Güncel

Mürekkep Kokan Eller Derneği'nden Bonzai Semineri

Mürekkep Kokan Eller Derneği'nce, Isparta'da başlanan üniversite programları kapsamında düzenlenen seminerde, bonzai hakkında bilgi verildi.

21.02.2015 13:56

Mürekkep Kokan Eller Derneği'nce, Isparta'da başlanan üniversite programları kapsamında düzenlenen seminerde, bonzai hakkında bilgi verildi.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, 17 üniversite için planlanan proje kapsamında Isparta'daki Süleyman Demirel Üniversitesi'nde seminer düzenlendi.

Mürekkep Kokan Eller Projesi'nin yöneticisi Yusuf Samet Çakır, bonzai bağımlılığının gençler arasında giderek yaygınlaştığını ve toplum için büyük tehlikeye dönüştüğünü belirtti.

"Anneni üzme!" sloganıyla yola çıktıklarını aktaran Çakır, katılımcılara bonzaiyle ilgili videolar gösterdi.

Proje Genel Koordinatörü Levent Polat, bağımlılıklarla mücadele edebilmek için aile ve devlet sevgisiyle büyümenin önemine dikkati çekerek, toplumsal ve milli-manevi değerlere bağlı, sorumluluk duygusu gelişmiş, kendisi ve çevresiyle barışık bireyler yetiştirmenin gerekli olduğunu vurguladı.

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Amiri Serdar Yıldırım ise en ufak hataların insana geri dönüşünün telafi edilemez sonuçlar doğurabileceğini belirterek, bonzaiye karşı polisiye tedbirlerin de arttığını anlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mürekkep Kokan Eller Derneği'nden Bonzai Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement