Muş Belediye Başkanı Asya, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Muş Belediye Başkanı Asya, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, "halk buluşmaları" etkinliği kapsamında Yeşilyurt Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

17.10.2017 16:35

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, "halk buluşmaları" etkinliği kapsamında Yeşilyurt Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Asya, Yeşilyur Mahallesi halıkyla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Yeşilyurt'un büyük kısmında altyapı çalışmaları nedeniyle kazı ve döşeme çalışmalarının yapıldığını dile getiren Asya, çalışmaların tamamlandığı bölgelerin vakit kaybetmeden kış öncesi geçici asfaltla kapladıklarını söyledi.

Asya, altyapı çalışmalarının önemine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Bir şehrin alt yapısını düzeltmeden üstyapısına ne yaparsanız yapın, hiçbir anlam ifade etmez. Dolayısıyla bizler şu anda kapsamlı bir altyapı projesi yürütüyoruz. Kazı ve döşeme çalışmalarının tamamlandığı bölgelerin üstyapısını tamamen yeniliyoruz. Bunun için yeterli imkana sahibiz. Allah'ın izniyle şehrimizin bütün yollarını yenileyerek halkımızın hizmetine sunacağız."

Yaytıkları çalışmalarla yeşil alan kapasitesini 43 bin metrekareden 250 bin metrekareye çıkardıklarını belirten Asya, ihtiyaç duyulan ve eksikliği yaşanan hizmetleri vatandaşlarla buluşturmak için ellerinden geleni yaptıklarını anlatttı.

Asya, tüm bu çalışmaları yaparken ortak aklı esas aldık ve buna göre hareket ettiklerini dile getirerek, "Biz bu şehrin imarı ve inşası için bir dönüşüm sürecine girdik. Allah'ın izniyle bu süreci yine halkımızın desteği ile başarılı bir şekilde tamamlayacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muş Belediye Başkanı Asya, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement