Muş'ta Üniversite Öğrencileri İlkokulun Duvarlarını Boyadı - Son Dakika
Güncel

Muş'ta Üniversite Öğrencileri İlkokulun Duvarlarını Boyadı

Muş\'ta Üniversite Öğrencileri İlkokulun Duvarlarını Boyadı

Muş Alparslan Üniversitesi Bulanık Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Ericek köyünde sosyal sorumluluk projesi kapsamında etkinlik düzenledi. Okulun duvarlarını boyayarak renklendiren öğrenciler, köydeki çocuklara hediyeler verdi. Proje, gönüllülük faaliyetleriyle kişisel gelişimi desteklemeyi ve takım çalışması becerilerini geliştirmeyi amaçlıyor.

17.05.2024 18:33

Muş'un Bulanık ilçesinde üniversite öğrencileri, ilkokulun duvarlarını boyadı.

Muş Alparslan Üniversitesi Bulanık Meslek Yüksekokulu öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında geldikleri Ericek köyünde öğrenciler için etkinlik düzenledi.

Okulun duvarlarını boyayarak renklendiren üniversite öğrencileri, köydeki çocuklara hediyeler verdi.

Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi Dr. Abdulbaki Demir, gönüllülük faaliyeti kapsamında okulun duvarlarını boyadıklarını söyledi.

Demir, "Bireyler, gönüllü faaliyetler sayesinde kişisel özelliklerini ve becerilerini geliştiriyor. Aynı zamanda gönüllülerle yapılan takım çalışması, insanların içlerinde var olan yeni yetenekleri keşfetmelerini, empati kurma ve etkin iletişim gibi özelliklerini kazanmalarını sağlıyor. Bu açıdan değerlendirildiğinde yaptığımız iki taraflı bir etkiye sahip." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muş'ta Üniversite Öğrencileri İlkokulun Duvarlarını Boyadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement