Muş'taki Üniversiteliler Otobüs Seferleri İçin Eylem Yaptı - Son Dakika
Güncel

Muş'taki Üniversiteliler Otobüs Seferleri İçin Eylem Yaptı

Muş\'taki Üniversiteliler Otobüs Seferleri İçin Eylem Yaptı

Muş kent merkezi ile Alparslan Üniversitesi arasındaki otobüslerin yetersiz kalmasını protesto eden öğrenciler, Muş- Diyarbakır karayolunu ulaşıma kapattı.

02.01.2013 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş kent merkezi ile Alparslan Üniversitesi arasındaki otobüslerin yetersiz kalmasını protesto eden öğrenciler, Muş- Diyarbakır karayolunu ulaşıma kapattı. Otobüslerin zamanında gelip- gitmediğini ve bu nedenle soğukta beklemek zorunda kaldıklarını anlatan öğrencilerle görüşen Belediye Başkanı AK Parti'li Necmettin Dede, önümüzdeki Cuma gününe kadar ulaşım sorununu çözme sözü verdi.

Alparslan Üniversitesi öğrencileri, üniversite hattına konulan otobüslerin yetersiz kaldığını, soğukta saatlerce beklediklerini, sınavlarını kaçırdıklarını belirterek eylem yaptı. Muş-Kulp-Diyarbakır karayolunu bir süre trafiğe kapatan üniversite öğrencileri, Belediye Başkanı Necmettin Dede'nin istifa etmesini istedi. Öğrencilerin eylemini duyan Belediye Başkanı Dede, kent merkezine 7 kilometre uzaklıkta bulunan üniversiteye giderek eylemci öğrencilerle görüştü. Başkan Dede, Cuma gününe kadar bu sorunun çözüleceğini söylerek öğrencilerden karayolunu açmalarını istedi. Jandarma ve polisin önlem aldığı eyleme katılan öğrenciler, Cuma gününe kadar sorununun çözülmemesi halinde 7 bin öğrenciyle daha büyük bir eylem yapacaklarını söyledi. Öğrenciler, aldıkları söz üzerine sessizce dağıldı. - Muş

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muş'taki Üniversiteliler Otobüs Seferleri İçin Eylem Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement