MÜSİAD Sakarya Şubesi Katar'da - Son Dakika
Güncel

MÜSİAD Sakarya Şubesi Katar'da

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı , 6-8 Ekim tarihleri arasında Katar'da gerçekleşecek olan Hıgh Tech Port Qatar By MUSIAD & 19. Uluslararası İş Forumu Kongresi'ne katılıyor.

05.10.2015 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müstakil Sanayici ve İşadanmları Derneği'nin 19. Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi, 6 - 8 Ekim 2015 tarihleri arasında KATAR'ın DOHA Şehri'ndeki Katar Milli Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Tamim Bin Hamad Al-Thani ile Türk bakanlar ve MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ile tüm eski genel başkanları, şube başkanlarını da katılacağı İş Forumu'na Sakarya'da da MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Genç, Şube Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, Bütçe ve Mali İşler Başkanı Salih Bakkaloğlu ve Üye İlişkileri Komisyonu Başkan Yardımcısı Özcan Nalbant hazır bulunacak. Forumu ve kongreyi yakından takip edecek ve üst düzey kişilerle görüşecek olan MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Genç ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Katar'dan Sakarya'ya yatırım yapılması konusunda da bağlantılar yapması bekleniliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MÜSİAD Sakarya Şubesi Katar'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement