Mustafa Ceceli ve Mıchel Telo Ttnet Müzik'te Yine Zirvede - Son Dakika
Güncel

Mustafa Ceceli ve Mıchel Telo Ttnet Müzik'te Yine Zirvede

Mustafa Ceceli ve Mıchel Telo Ttnet Müzik\'te Yine Zirvede

Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik'te nisan ayını birinci sırada tamamlayan Mustafa Ceceli ile Michel Telo, mayısta da zirveyi kaptırmadı.

06.06.2012 12:46

Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik'te nisan ayını birinci sırada tamamlayan Mustafa Ceceli ile Michel Telo, mayısta da zirveyi kaptırmadı.

Müzikseverler ve müzik sektörü için bir referans noktası olan dijital müzik platformu TTNET Müzik, mayıs ayında en çok dinlenen yerli ve yabancı ilk 20 şarkıyı belirledi. Kullanıcıların TTNET Müzik'teki tercihlerine göre, mayıs ayında en çok pop ve rock müzik şarkıları dinlendi.

TTNET Müzik'te yerli listenin başında Mustafa Ceceli yer aldı. Türk pop müziğinin son dönemdeki en beğenilen seslerinden biri olan Mustafa Ceceli, "Es" isimli şarkısıyla nisan ayında olduğu gibi mayısta da en çok dinlenen isim oldu. Son günlerin çıkış yapan isimlerinden Eflatun, Burcu Güneş ile gerçekleştirdiği düet şarkısı "Çıkmaz Sokaklar" ile ikinci sıradaki yerini aldı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Türk pop müziğinin en istikrarlı isimlerinden Kenan Doğulu ise yeni albümünden "Bal Gibi" isimli şarkısıyla listenin üçüncü sırasına yerleşti.

Yabancı listenin zirvesinde geçen ay olduğu gibi Brezilyalı Michel Telo bulunuyor. Telo'nun tüm dünyayı dansa davet ettiği "Ai Se Eu Te Pego" adlı şarkısı, TTNET Müzik kullanıcılarının da mayıs ayında en çok dinlediği yabancı şarkı oldu. İlk 20'ye 5 şarkıyla girmeyi başaran dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'nın "Where Have You Been" ile zirveyi zorlaması dikkat çekti. Eurovision 2012'de "Love Me Back" adlı şarkısıyla yedinci olan Can Bonomo ise listenin üçüncü sırasında yer aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mustafa Ceceli ve Mıchel Telo Ttnet Müzik'te Yine Zirvede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement