Sarıgül: Bazı Emniyet Mensupları Bir Şey Bulma Çabasında - Son Dakika
Güncel

Sarıgül: Bazı Emniyet Mensupları Bir Şey Bulma Çabasında

CHP'nin İstanbul adayı Mustafa Sarıgül, "Seçime 70 gün kala bir şeyler bulma çabasındalar. Bazı emniyet mensupları çalışmalarına devam ediyor." dedi.

20.01.2014 18:20  Güncelleme: 19:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun banka hesapları ile mal varlığına haciz ve tedbir koymasına ilişkin, "Seçime 70 gün kala bir şeyler bulmaya çalışıyorlar. Görüyorum ki, daha farklı şeyler bulmak için, sağolsun bazı emniyet mensuplarımız, şu anda devam ediyorlar" dedi.

"ÇOK İLGİ GÖRÜYORUM"

Polonezköy'de esnaf ziyareti yapan Sarıgül, daha sonra muhtarlarla biraraya geldi. Partililer tarafından Polonezköy Meydanı'nda karşılanan Sarıgül, bir süre vatandaşlara hitap etti.

Meydandaki bir kahvehanede esnafın ve muhtarların sorunlarını dinleyen Sarıgül, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, siyasi parti farkı gözetmeden, kendisine çok ilgi gösterildiğini anlattı.

"HER KARARI MUHTARLARLA VERECEĞİM"

İstanbul'da alacakları her kararı muhtarlarla konuşarak vereceklerini dile getiren Sarıgül, "Muhtarlarımızla beraber olmadan hiçbir karar vermeyeceğiz. Benim büyükşehirdeki öncü çalışma arkadaşlarım, köylerimizin ve mahallerimizin muhtarları olacak. Çünkü muhtarlarımız, demokrasi açısından son derece önemli. Muhtarlarımız her evi, her köyü dolaşıyorlar. Sorunları, problemleri en iyi şekilde biliyorlar. Ben de çalışmalarımı, muhtarlarımızla birlikte yürüteceğim" diye konuştu.

Sarıgül, muhtarlar arasında da bir siyasi parti gözetmesinin söz konusu olmadığına vurgu yaparak, "Muhtarlarımızın hangi siyasi partiye oy verdiklerini de sormam. Çünkü bütün muhtarlarımızla birlikte, sivil toplum kuruluşlarımızla kararlar vereceğiz. Doğanın, bilimin, çevrenin, hukukun arzu etmediği hiçbir projeye de kesinlikle ve kesinlikle imza atmam" dedi.

"RAKİP FAULLÜ OYNAMAYA BAŞLADI"

Sarıgül, bir gazetecinin "TMSF ile ilgili bir açıklama yayınlandı bugün. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?" şeklindeki sorusuna, şöyle yanıt verdi:

"Mustafa Sarıgül, uzun yıllardan beri Türk siyasi hayatının içinde. Ben 1991 ile 1999 arası sade vatandaştım. Arzu ettiğim ticari çalışmalarım da vardı. Bunların hepsini yaptım ve planladım. Her sorunun bir cevabı vardır. Hiçbir endişeniz olmasın. Ben yurttaşlarımın bana bakan gözlerine, bana uzanan ellerine hiçbir zaman yanlışlık yapmadım, bugünden sonra da hiçbir zaman yanlışlık yapmam. Sadece şunu değerlendirmek lazımdır ki, 16 yıl... Seçime 70 gün kala bir şeyler bulmaya çalışıyorlar. Görüyorum ki, daha farklı şeyler bulmak için, sağolsun bazı emniyet mensuplarımız, şu anda devam ediyorlar."

Mustafa Sarıgül, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu yapılanlar bana değildir. Bu yapılanlar demokrasiyedir, insan haklarınadır, demokrasi bayramını bayram olmaktan çıkarmak isteyenlerin bir anlayışıdır. Maç başlamıştır. Rakip faullü oynamaya başladı. Rakibin nasıl oynadığını hakem görmüyor ama yurttaşlarımız görüyor."

Sarıgül: Bazı Emniyet Mensupları Bir Şey Bulma Çabasında
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sarıgül: Bazı Emniyet Mensupları Bir Şey Bulma Çabasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • İLAHİYATCI ÖĞRETMEN: Hükümet polisleri zorluyor yolsuzluk bul diye,Bilal beyi sorgulayamayan devletin bu memlekette artık kimseyi sorgulamaya hakkı yotur. 11 5 Yanıtla
  • MURAT54: YARASI OLAN GOCUNUR. KARAGÜL 9 6 Yanıtla
  • Sivridil: Buyuk başkan dik dur eğilme, istanbulu tekrar fethedecegiz seninle 3 5 Yanıtla
  • AKIN: MADEMKİ BU KREDİYİ ALMADIN, BANKAYA DAVA AÇ , ALDIYSAN NEDEN ÖDEMEDİN BUNU HALKTAN ÇIKACAGINI BİLMİYORMUYDUN. YOLSUZLUK YAPMADIM DİYEN SİYASETÇİ VARSA YALAN SÖYLÜYORDUR.. ÇIKAR SAĞLAMAK DÜNYA MALINI ZİMMETE GEÇİRMEK SİZLERİN EN İYİ MARİFETİ... YAPTIGINIZ İŞİ ÜLKEM İÇİN YAPIYORUM DEMEYİN YEMEZLER... 9 SENE ÖNCE YOLSUZLUKTAN PARTİDEN ATILDINIZ ŞİMDİ GERİ GELDİNİZ... DÜRÜST SİYASETÇİ BUNU YAPMAZ SIRADAN VATANDAŞ BİLE HIRSIZ DİYENE SELAM VERMEZ.. NASIL BİR ÇIKAR İLİŞKİSİ VAR.. ZATEN MİLYON DOLARLARIN VAR ADAM OL BORCUNU ÖDE... MİLLETİN SIRTINDAN YÜKÜ AZALT... 2 0 Yanıtla

Advertisement