Nagehan Alçı'dan okulların kapatılmasına tepki: Büyük bir hayal kırıklığı içindeyim - Son Dakika
Güncel

Nagehan Alçı'dan okulların kapatılmasına tepki: Büyük bir hayal kırıklığı içindeyim

Gazeteci Nagehan Alçı, tam kapanma dönemi boyunca okulların kapatılmasına tepki gösterdi. Kaleme aldığı yazıda okulların en son kapanacak yerlerden olması gerektiğini ancak kimsenin bu durumu önemsemediğini belirten Alçı, "Büyük bir hayal kırıklığı içindeyim" ifadesini kullandı. Genelgede hangi kurumların ve kişilerin muaf tutulacağının madde madde açıklanmasına rağmen herkesin kendisini muaf ilan ettiğine de değinen Alçı, üretim zincirlerinde çalışanların muaf olmamasını eleştirdi.

28.04.2021 09:24  Güncelleme: 09:37

Türkiye yarın 19.00 itibariyle 17 günlük bir 'tam kapanma' dönemine girmeye hazırlanırken, henüz kimlerin muaf olacağı ve hangi iş yerlerinin açık olacağıyla ilgili soru işaretleri tam anlamıyla giderilemedi.

"HERKES KENDİSİNİ MUAF İLAN EDİYOR"

Gazeteci Nagehan Alçı da İçişleri Bakanlığı'nın yayınlamış olduğu genelgede hangi kurumların ve kişilerin muaf tutulacağının madde madde açıklanmasına rağmen herkesin kendisini 'muaf' ilan ettiğini iddia etti.

ÜRETİM ZİNCİRLERİNDE ÇALIŞANLARIN MUAF OLMAMASINI ELEŞTİRDİ

Habertürk'teki "Ben bu kapanmadan hiçbir şey anlamadım" başlıklı yazısında, üretim zincirlerinde çalışanların muaf olmamasını eleştiren Alçı, bu durumun milyonlarca insanın sokakta olacağı anlamına geldiğini belirtti.

"OKULLAR EN SON KAPANACAK YERLERDEN"

Okulların ise kapalı olmasına tepki gösteren Alçı, okulların en son kapanacak yerlerden olması gerektiğini ama kimsenin bu durumu önemsemediğini belirterek "Büyük bir hayal kırıklığı içindeyim" ifadelerine yer verdi.

Nagehan Alçı\'dan okulların kapatılmasına tepki: Büyük bir hayal kırıklığı içindeyim

Son Dakika Güncel Nagehan Alçı'dan okulların kapatılmasına tepki: Büyük bir hayal kırıklığı içindeyim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (53)

  • dağer: bu kadına hadini bildirecek birileri olmalı işi gücü öğretmenlerle uğraşmak 56 9 Yanıtla
    UĞUR : Sizden korkulur had bildirmek sizin işiniz. Bu memlekette özel okullara giden öğrencilere hastalık bulaşmıyor da milli eğitim bakanlığı öğrencilerine mi bulaşıyor bu hastalık. Küçük şeylerle uğraşmaktan ne kaybettiginizin farkında bile değilsiniz. Yazık. 0 0
  • Mstfa : Bu bayan ne dediğini bilmiyor, çocuklarımızın ölmesini mi istiyordu da hayal kırıklığına uğradı 45 6 Yanıtla
  • DELİORMANLI: sen de bir hayal kırıklığısın NAGEHANALÇI 42 3 Yanıtla
    mayk: hey benim memleketlim beeee. deliorman pehlivanı seni 0 0
  • camiler açık işte: esaslı yancılardan değil mi bu? Camiler açık okullar kapalı işte neyi eleştiriyor, kafalar bu zaten. 35 9 Yanıtla
    dager: sen ilk önce kafanı düzelt senin camii ile bi sorununmu var 16 4 ALCİBİATES: OKULLARDA Kİ BULAŞ RİSKİ CAMİLERDE DUA İLEMİ BERTARAF EDİLİYOR,YOKSA ÜFÜRÜKLEMİ ?BİLİM KURULU DEDİKLERİ İRANIN MOLLA LARI KADAR BİLİMSEL. MAŞALLAH ,İNŞALLAH LARLA ÇALIŞIYORLAR . 7 4 SOCRATES.: BENİM SORUNUM VAR CAMİLERLE dager . GÖRDÜNÜZ Kİ CAMİLER VE DİN ÇÖZEMEDİ PANDEMİ SORUNUNU ,OLAY FEN ,KİMYA ,BİYOLOJİ BU DA SİZDE YOK DUA İLE OLMADI ,TAM TERSİ TOPLADINIZ İNSANLARI BİR ARAYA BULAŞ YUVALARINA ÇEVİRDİNİZ CAMİLERİ. TANRI DUAYI HER YERDEN DUYUYOR EYYY dager . CAMİLER TELEFON KULÜBELERİ DEĞİL ,NİYET VE DUALARI TANRIYA YEGANE İLETİLEBİLİNEN YERLER OLARAK GÖSTERMEYE ÇALIŞMAYIN . 10 0 Bir yorum: yalınayak socrates cami olmasının en önemli sebebi cem olabilmek cemaat olabilmek din kardeşinle hasbihal edip sıkıntılarına çözüm bulmaktır. Bu nedenle camiler önemlidir. üstelik cemaat olarak yapılan ibadetin tadı da sevabı da başkadır. bu yüzden bulaş riskini sadece camide değil pazarda okulda kahvede aile içinde her yerde aramalıyız 1 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement