İzmir polisi tarafından, başta İstanbul ve İzmir olmak üzere sekiz ilde düzenlenen operasyonlarda, sahte belgelerle nakliye dolandırıcılığı yaptıkları iddia edilen 7 kişi tutuklandı.
İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, İzmir'deki bazı firmalardan gelen, nakliye için verdikleri malların yerine teslim edilmediği şikayeti üzerine harekete geçmiş ve 8 ayrı ilde düzenlediği operasyonlarda 7 kişi gözaltına alınmıştı.
9 ayrı firmayı 275 bin lira dolandırdıkları iddia edilen 7 kişi, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - İZMİR
Son Dakika › Güncel › Nakliye Dolandırıcılığı Operasyonu: 7 Tutuklama - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?