NATO'nun Yeni Stratejileri ve Güney Kafkasya Sorunu Konferansı - Son Dakika
Güncel

NATO'nun Yeni Stratejileri ve Güney Kafkasya Sorunu Konferansı

NATO\'nun Yeni Stratejileri ve Güney Kafkasya Sorunu Konferansı

Azerbaycan'da, "NATO'nun yeni stratejik konsepti ve Güney Kafkasya'da güvenlik çağrıları" konulu uluslararası konferans düzenlendi.

18.12.2013 15:31

Azerbaycan'da, "NATO'nun yeni stratejik konsepti ve Güney Kafkasya'da güvenlik çağrıları" konulu uluslararası konferans düzenlendi.

Azerbaycan Milli İlimler Akademisi İnsan Hakları Enstitüsü'nde, Azerbaycan Hukukçular Federasyonu, Avrasya Hukukçular Birliği ve Romanya'nın Bakü Büyükelçiliği tarafından organize edilen konferansa, Romanya Büyükelçisi Daniel Cristian Ciobanu, NATO'nun Güney Kafkasya Temsilcisi William Lahue, Azerbaycanlı milletvekilleri, devlet komiteleri ve bakanlık temsilcileriyle davetliler katıldı.

Güney Kafkasya ülkelerinin NATO ile ilişkileri, bu ülkelerin Avro-Atlantik entegrasyon sürecinin ve Kafkasya'daki güvenlik sorunlarının ele alındığı konferansta, "NATO'nun Azerbaycan ile işbirliği, geniş işbirliği çerçevesi", "Güney Kafkasya'da güvenlik çağrılarının oluşması", "Kafkasya'nın bölgesel güvenliği konusunda işbirliğinin yönleri", "Güney Kafkasya'da terörle mücadele" konulu oturumlar yapıldı. - Bakü

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel NATO'nun Yeni Stratejileri ve Güney Kafkasya Sorunu Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement