New York Greentree'deki Kıbrıs Üçlü Görüşmesi Başladı - Son Dakika
Güncel

New York Greentree'deki Kıbrıs Üçlü Görüşmesi Başladı

New York Greentree\'deki Kıbrıs Üçlü Görüşmesi Başladı

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki Moon, KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu ve Kıbrıs Rum Lideri Hristofyas ile New York'taki Greentree çiftliğinde biraraya geldi.5.Kıbrıs üçlü görüşmesi bugün başladı.

23.01.2012 18:49

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki Moon, KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu ve Kıbrıs Rum Lideri Hristofyas ile New York'taki Greentree çiftliğinde biraraya geldi.

5. Kıbrıs üçlü görüşmesi bugün başladı. BM Genel Sekreteri Ban Ki Moon, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve Kıbrıs Rum yönetimi lideri Dimitris Hristofyas ile New York'un Long Island bölgesindeki Greentree çiftliğinde üçlü görüşme için biraraya geldi. Genel Sekreter, KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu ve Kıbrıs Rum yönetimi lideri Hristofyas, tüm gün sürecek görüşmelerin başında gazetecilerin karşısına çıkarak görüntü verdi. Daha sonra toplu fotoğrafa Genel Sekreterin eşi Yoo Soon-taek, Eroğlu'nun eşi Meral Eroğlu ve Hristofyas'ın eşi Elsie Hristofyas da katıldı. Greentree görüşmesine Eroğlu'nun özel temsilcisi Kudret Özersay, Hristofyas'ın özel temsilcisi Yorgo Yakovu, Genel Sekreterin siyasi işlerden sorumlu yardımcısı Lynn Pascoe, Kıbrıs özel danışmanı Alexander Downer katıldı.

(SS)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel New York Greentree'deki Kıbrıs Üçlü Görüşmesi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement