Niğde Belediyesi, hastane ek binası etrafında yol yapımı ve çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı - Son Dakika
Güncel

Niğde Belediyesi, hastane ek binası etrafında yol yapımı ve çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı

Niğde Belediyesi, hastane ek binası etrafında yol yapımı ve çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı

Niğde Belediyesi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yapımı devam eden 400 yataklı ek hizmet binasının etrafında yol yapımı ve çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmaların hızla tamamlanacağını belirtti ve Niğde'nin daha yaşanabilir bir kent haline getirilmesi için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.

04.01.2024 15:29

Niğde Belediyesi, yapımı devam eden 400 yataklı hastane ek binasının etrafında yol yapımı ve çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yapımı devam eden 400 yataklı ek hizmet binasında tamamlanma aşamasına gelindi.

Belediyeye bağlı ekipler hastane etrafında yol, kavşak ve çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmaların hızla tamamlanacağını belirtti.

Niğde'nin her anlamda büyüdüğüne işaret eden Özdemir, "Niğde'yi sorunlarından arındırılmış ve daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Niğde Belediyesi, hastane ek binası etrafında yol yapımı ve çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement