Niğde'de Polis, Asker 14 Yaşındaki Kızı Kaçıran Zorbaları Arıyor - Son Dakika
Güncel

Niğde'de Polis, Asker 14 Yaşındaki Kızı Kaçıran Zorbaları Arıyor

Niğde\'de Polis, Asker 14 Yaşındaki Kızı Kaçıran Zorbaları Arıyor

Niğde'de, 14 yaşındaki Vildan D.'nin, 3 kişi tarafından zorla kaçırıldığı iddiası üzerine, Polis ve Jandarma ekipleri, kızın kaçırıldığı ileri sürülen Dağa operasyon düzenledi.

27.07.2016 10:43  Güncelleme: 12:53

Niğde'de, tatil için dedesinin yanına giden 14 yaşındaki Vildan D.'nin, 3 kişi tarafından zorla kaçırıldığı iddiası üzerine, Polis ve Jandarma ekipleri, kızın kaçırıldığı ileri sürülen Dağa operasyon düzenledi.

İddiaya göre, merkeze bağlı Fesleğen köyünde yaşayan Vildan D., dün akşam saatlerinde bir akrabasıyla babaannelerine ekmek götürmek için evden ayrıldı. Bu sırada, kimliği belirsiz 3 kişi tarafından zorla arabaya bindirilen Vildan D. kaçırıldı.

HALK MEYDANDA TOPLANDI

Kızın bulunmasını isteyen köy halkı, Vali Ertan Peynircioğluyla görüşmek için araçlarıyla Niğde Cumhuriyet Meydanına gelip yolu trafiğe kapattı. Yaklaşık 20 dakika yolu kapatan 200'e yakın vatandaş Valilik önünde 'Vali buraya','Bulunsun kızımız' şeklinde slogan attı.

EMNİYET MÜDÜRÜ DEVREYE GİRDİ

Valiliğe gelen Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt ise, Vali Peynircioğlu'yla görüştükten sonra 'Sayın valimiz, Jandarma komutanımıza talimat verdi. Jandarmanın takviye ekipleri gidiyor, bizde iki ekip gönderiyoruz." diyerek vatandaşların ekiplerle birlikte köye gitmesini sağladı.

JANDARMA DAĞDA OPERASYON BAŞLATTI

Dağda, İl Jandarma Komutanlığı tarafından oluşturulan özel ekip ile Niğde Asayiş Şube ekipleri, kızı kaçırdığı iddia edilen Hasan B. ve Abisi Hüseyin B.'nin yaşadığı dağa operasyon düzenledi. Operasyona, Jandarma iz arama köpekleri ve yukarıdan görüntülemek için drone kullandı. Operasyon devam ediyor.

##8648722#

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Niğde'de Polis, Asker 14 Yaşındaki Kızı Kaçıran Zorbaları Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement