Nikahlarını Kıydığı Çifte Makam Aracını Tahsis Etti - Son Dakika
Güncel

Nikahlarını Kıydığı Çifte Makam Aracını Tahsis Etti

Nikahlarını Kıydığı Çifte Makam Aracını Tahsis Etti

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde Belediye Başkanı seçilen CHP'li Hayri Türkyılmaz, makam odasının kapılarını söktürüp aylık 4 bin 500 TL'ye kiralanan son model makam otomobilini nikahını kıydığı çift için tahsis etti.

05.04.2014 12:42

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde Belediye Başkanı seçilen CHP'li Hayri Türkyılmaz, makam odasının kapılarını söktürüp aylık 4 bin 500 TL'ye kiralanan son model makam otomobilini nikahını kıydığı çift için tahsis etti. Mudanya Belediye Başkanlığı'na seçilen Hayri Türkyılmaz, göreve başladıktan sonra uygulamaya koyduğu ilginç kararlarına bir yenisini daha ekledi. Geçen hafta, makam odasının kapılarını söktüren Hayri Türkyılmaz, 2 yıl önce özel bir şirketten aylık 4 bin 500 liraya kiralanan 2008 model Mercedes makam otomobilini halkın hizmetine tahsis etti. Türkyılmaz'ın makam aracına ise ilk binen kişi, ilçe mezarlığını sulayan 85 yaşındaki Naciye Altınkaynak oldu.

GELİN VE DAMATLARA MAKAM ARACI İLE ŞEHİR TURU

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz dün ilçede evlenen Selviye Sayın ve Erkan Adalı, Gülşah Tarbin ile Osman Karağaç ve Canan Şahin-Mahir Öztürk çiftlerinin nikahlarını kıydı. Türkyılmaz, daha sonra makam aracı ile çiftlere şehir turu yaptırdı.

Makam kapılarını söktürdüğü belediyenin herkese açık olduğunu söyleyen Hayri Türkyılmaz, 14 Nisan tarihine kadar makam aracını özel günlerde ilçe sakinlerine tahsis edebileceğini ekledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nikahlarını Kıydığı Çifte Makam Aracını Tahsis Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement