Nuceyfi, Başbakan Davutoğlu ile Görüştü - Son Dakika
Güncel

Nuceyfi, Başbakan Davutoğlu ile Görüştü

Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Usame el-Nuceyfi'nin Başbakan Ahmet Davutoğlu ile telefon görüşmesi yaptığı bildirildi.

02.07.2015 22:32

Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Usame el-Nuceyfi'nin Başbakan Ahmet Davutoğlu ile telefon görüşmesi yaptığı bildirildi.

Nuceyfi'nin ofisinden yapılan açıklamaya göre, görüşmede siyasi, güvenlik, terör örgütü DAEŞ ile mücadele ve Türkiye'nin Irak'a desteği ele alındı.

Nuceyfi'nin Davutoğlu ile ayrıca, Fırat nehri havzasındaki su sorununa da değindiği belirtilen açıklamada, "Görüşme sonucunda havzadaki su miktarı saniyede 270 metreküpten 500 metreküpe çıkarıldı" denildi.

Öte yandan Irak Başbakanı Haydar el-İbadi de Başbakan Davutoğlu ile bugün telefonda yaptığı görüşmede, iki ülke arasındaki ilişkiler, Irak ve bölgedeki gelişmeleri ele almıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nuceyfi, Başbakan Davutoğlu ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement