Nymphomaniac ve Rüzgâr Yükseliyor'un Biletleri Tükendi - Son Dakika
Güncel

Nymphomaniac ve Rüzgâr Yükseliyor'un Biletleri Tükendi

Nymphomaniac ve Rüzgâr Yükseliyor\'un Biletleri Tükendi

!f İstanbul'un 31 Ocak'ta başlayan ve 3 gün boyunca süren ön satışlarında rekor satış yaşandı.

04.02.2014 11:51

!f İstanbul'un 31 Ocak'ta başlayan ve 3 gün boyunca süren ön satışlarında rekor satış yaşandı. Lars von Trier'in yılın sinema olayı sayılan filmi Nymphomaniac ve Miyazaki'nin sinemaya vedası Rüzgâr Yükseliyor'un biletleri bir saat içinde tükenirken, Sınırsızlar Kulübü, Öteki, Büyük Usta gibi merakla beklenen filmlerin biletleri de bitmek üzere…

İş Bankası Maximum Kart partnerliğinde ve Mars Cinema Group ortaklığında yapılacak 13. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali'nin 31 Ocak'ta başlayan ve 3 gün boyunca süren ön satışlarında rekor satışa ulaşıldı ve Lars von Trier'in yılın sinema olayı sayılan filmi Nymphomaniac/İtiraf ve anime üstadı Hayao Miyazaki'nin sinemaya vedası The Wind Rises/Rüzgâr Yükseliyor'un biletleri bir saat içinde tükendi.

Festivalde Türkiye galasını yapacak The Double/Öteki, Dom Hemingway, Akşamdan Kalanlar, Dallas Buyers Club/Sınırsızlar Kulübü, Under the Skin/Derinin Altında, The Grandmaster/Büyük Usta'nın biletleri de tükenmek üzere... Bileti tükenmekte olan filmler arasında ayrıca, !f İstanbul'un konuğu olarak Türkiye'ye gelecek Michel Gondry'nin heyecanla beklenen belgeseli Is the Man Who Is Tall Happy?: An Animated Conversation with Noam Chomsky/Uzun Boylu Adam Mutlu Mu?: Noam Chomsky ile Canlandırma Bir Sohbet de bulunuyor.
İş Bankası Maximum Kartlılara özel avantajlar devam ediyor
Festival biletlerinin genel satışı ise bugünden itibaren biletix'de, biletix gişelerinde ve çağrı merkezlerinde başladı. Sinemaseverler 8 Şubat'tan itibaren de festivalin sinemaları olan Beyoğlu Cinemaximum Fitaş, Cinemaximum İstinye Park ve Cinemaximum Budak'ta açılacak festival gişelerinden biletlerini satın alabilecekler.

Festivalde İş Bankası Maximum Kart sahiplerine özel olarak hazırlanan "Maximum Film" ve "Maximum Müzik" paketleri ile biletlerde %50 indirim ayrıcalığı ise devam ediyor. İş Bankası Maximum Kart sahipleri, "Maximum Film" paketiyle en az 4, en fazla 20 adet festival sinema biletini, "Maximum Müzik" paketiyle ise en az 2, en fazla 6 adet parti biletini %50 indirimle satın alabilecekler.

Festivalde hafta içi 19:00 seansı öncesinde gündüz gösterimleri ve "Ev" bölümü filmleri 8 TL; hafta içi 19:00 seansı ile hafta sonu 19:00 seansı da dahil tüm gün tam 15 TL, öğrenci 12 TL; 21:30 – 22:00 seansları ise 17 TL olarak satışa sunulacak.

Maximum Kart partnerliğinde ve Mars Cinema Group ortaklığında gerçekleşecek 13. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali,13 Şubat'ta İstanbul'da başlayacak ve 27 Şubat'ta Ankara'ya ve İzmir'e uğrayarak 2 Mart'ta yolculuğunu tamamlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nymphomaniac ve Rüzgâr Yükseliyor'un Biletleri Tükendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement