Kısık Sesli Konuşma Oyunu Bozdu - Son Dakika
Güncel

Kısık Sesli Konuşma Oyunu Bozdu

Kısık Sesli Konuşma Oyunu Bozdu

Yerel seçimdeki başarının sırrı

01.01.2015 15:26  Güncelleme: 15:45

Salih Tuna: "Erdoğan, Diyarbakır'da sesi kısık halde yaptığı konuşmayla bütün oyunları bozdu" dedi.

A Haber'de yayınlanan 'Birlikte Bakalım' programında konuşan Yeni Şafak Gazetesi yazarı Salih Tuna, '17-25 Aralık' komplosunda, AK Parti Hükümeti ve Erdoğan'ın maruz kaldığı saldırının dünyada eşi benzeri olmadığını söyledi. "Demokratik siyasi iradeye yapılan o suikastın karşısında kimse duramazdı. Erdoğan müthiş bir liderlik sergiledi. Diyarbakır'da sesi kısık halde yaptığı konuşmayla bütün oyunları bozdu" diye konuştu.

Salih Tuna şunları söyledi: "17-25 Aralık'ta değil Türkiye Cumhuriyeti tarihinde, dünya tarihinde bile hiçbir hükümetin duramayacağı bir hileye, bir darbeye karşı AK Parti Hükümeti, lideri Erdoğan'ın sayesinde durdu. Bütün oyunları bu bozdu. Yoksa başka bir vesayet şu anda gelmiş olacaktı. Çünkü bunun karşısında durma olasılığı söz konusu değil. Hatırlayın, fezlekede 'örgüt lideri' deniyor. Kim için? Erdoğan için. Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı için örgüt lideri diyor ve ondan sonra 'dönemin başbakanı' ifadesine yer veriliyor."

KARŞISINDA KİMSE DURAMAZDI

"O kadar emindiler ki hiç kimse bunu savuşturamazdı. Kesinlikle söylüyorum, o yolsuzluk susturucusuyla, demokratik siyasi iradeye yapılan o suikastın karşısında hiç kimse duramazdı. Erdoğan bunun karşısında müthiş bir liderlik sergileyerek, ki, buna Diyarbakır mitingindeki (30 Mart seçimleri) sesi kısık halde yaptığı konuşma da dahildir, komployu bertaraf etti ve bütün oyunları bozdu."


Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Güncel Kısık Sesli Konuşma Oyunu Bozdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement