O Ses, Dilovası'nda - Son Dakika
Güncel

O Ses, Dilovası'nda

O Ses, Dilovası\'nda

Başkan Karaosmanoğlu, O Ses Türkiye yarışmasında finale doğru ilerleyen Nurullah Çukan'a başarılar diledi.

07.01.2012 11:31

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, televizyonların en çok izlenen yarışma programlarından olan O Ses Türkiye'de yarışan Nurullah Çukan ile bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu, Dilovası'nda yaşayan ve tüm Gebze bölgesiyle Kocaeli'nin desteğini bekleyen Nurullah Çukan'a başarılar diledi.

O SES TÜRKİYE'DE FİNALE GİDİYOR

Show TV ekranlarında yayınlanan ve Türkiye'nin en güzel sesini bulmayı hedefleyen O Ses Türkiye'nin yarışmacılarından Nurullah Çukan, Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. 32 katılımcı arasında finale doğru emin adımlarla ilerleyen Çukan, Hülya Avşar, Acun Ilıcalı, Mustafa Sandal, Murat Boz ve Hadise gibi isimlerin jüri üyesi olduğu yarışmada ilimizi başarıyla temsil ediyor.

GENÇ YETENEK MUSTAFA ÇUKAN

Yarışmada Hadise'nin grubunda yer alan Nurullah Çukan, 08 Ocak Pazar günü saat 20.00'de yapılacak programda bir kez daha en sevilen şarkıları seslendirecek. Eleme öncesinde Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret eden Çukan, yarışmayla ilgili kendisine bilgi verdi. Başkan Karaosmanoğlu, 25 yaşındaki genç yeteneğe başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel O Ses, Dilovası'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement