Öcalan'ın Avukatları İmralı'ya Gitti - Son Dakika
Güncel

Öcalan'ın Avukatları İmralı'ya Gitti

Öcalan\'ın Avukatları İmralı\'ya Gitti

Eylemsizlik Kararının Kaldırılmasından Sonra İlk Görüşme

02.03.2011 10:41

İMRALI Adası'nda ömür boyu hapis cezasına çarptırılan bölücübaşı Abdullah Öcalan'ın avukatları İbrahim Bilmez, Fuat Coşacak, Sebahattin Kaya ve Muhdi Öztüzün bugün İmralı'ya gittiler. Avukatlar, terör örgütü PKK'nın eylemsizlik sürecini bitirdiğini açıklamasından sonra ilk kez Öcalan ile görüşecekler.

Kenya'da yakalandıktan sonra 12 yıl önce getirildiği İmralı Adası'nda ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Abdullah Öcalan, terör örgütü PKK'nın 1 Mart tarihinden itibaren eylemsizlik kararını kaldırmasının ardından bugün ilk kez Avukatları İbrahim Bilmez, Fuat Coşacak, Sebahattin Kaya ve Muhdi Öztüzün ile görüşecek. Sabah saat 08.30'da yanlarında getirdikleri kitap ve gazeteler ile İmralı'ya gitmek üzere otomobil ile Gemlik Jandarma Bölük Komutanlığı'na gelen avukatların üst aramaları yapıldı, kimlikleri kontrol edildi. Avukatlar daha sonra Tuzla Kosteri ile İmralı'ya hareket ettiler.

Abdullah Öcalan haftanın çarşamba günleri avukatlarıyla bir saat açık görüşme yapıyor. Öcalan ve cezaevindeki beş mahkum arkadaşı ise her ayın 2 ve 4. pazartesi günü aileleriyle görüşüyorlar.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öcalan'ın Avukatları İmralı'ya Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement