'Öcalan'ın Serbest Kalması ya da Cezaevinin Değişmesi Söz Konusu Değil' (2) - Son Dakika
Güncel

'Öcalan'ın Serbest Kalması ya da Cezaevinin Değişmesi Söz Konusu Değil' (2)

\'Öcalan\'ın Serbest Kalması ya da Cezaevinin Değişmesi Söz Konusu Değil\' (2)

'Çözüm süreci'yle birlikte Afyonkarahisar ve Uşak programı kapsamında Afyonkarahisar'a gelen Akil İnsanlar Heyeti Ege Grubu'ndan gazeteciler Avni Özgürel, Fadime Özkan ve Hasan Karakaya, Korel Termal Otel'de düzenlen basın toplantısın ardından...

04.05.2013 00:11

'öcalan'ın SERBEST KALMASI YA DA CEZAEVİNİN DEĞİŞMESİ SÖZ KONUSU DEĞİL' (2)

'Çözüm süreci'yle birlikte Afyonkarahisar ve Uşak programı kapsamında Afyonkarahisar'a gelen Akil İnsanlar Heyeti Ege Grubu'ndan gazeteciler Avni Özgürel, Fadime Özkan ve Hasan Karakaya, Korel Termal Otel'de düzenlen basın toplantısın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Marmara Bölgesi'nde yer alan sinema oyuncusu Hülya Koçyiğit'in, 'Neden Marmara Bölgesi'ndeyim? Doğu ve Güneydoğu Bölgeleri listelerinde olan kişiler davul-zurnayla karşılanıyor. Biz ise eleştiriliyoruz" dedi. 'Siz Ege Grubu'nda olduğunuzdan dolayı üzgün müsünüz?' sorusu üzerine heyet üyesi Avni Özgürel, "Ben Denizliliyim. Kendi memleketimde hiç üzgün olmam, memleketimden şikayetçi de olmam" dedi.

Herkesin kendisine sitem etme hakkının bulunduğunu belirten Özgürel, "Ben doğru bildiğimi söylerim. Ben kendi inandığım doğruları söyleyeceğim. Hülya Koçyiğit için şunu söyleyeyim; Hülya Hanım artist. Hayatı boyunca sahneye çıkıp alkışlanmış. Orhan Baba (Gencebay) da öyle. Elini göğsüne koymuş, alkış almış. Sizin sorduğunuz soruları Orhan Baba'ya sorsalar adam kalp krizi geçirirdi belki. Herkesin mizacı aynı değil ki" diye konuştu.

OB,MA (HA/RT) - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Öcalan'ın Serbest Kalması ya da Cezaevinin Değişmesi Söz Konusu Değil' (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement