Öğrenciler bu kez sesleriyle yarıştı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Öğrenciler bu kez sesleriyle yarıştı

Öğrenciler bu kez sesleriyle yarıştı
09.04.2010 16:40

Güngören Belediyesi Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Ligi kapsamında gerçekleştirilen 'Türk Sanat Müziği Ses Yarışması'nda finale kalan öğrenciler birincilik kürsüsüne çıkabilmek için ter döktü.

Güngören Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen İlköğretim ve Ortaöğretim Okulları Arası Türk Sanat Müziği Ses Yarışması, çekişmeli bir mücadeleye sahne oldu. 'Küçükler', 'yşıldızlar' ve 'gençler' olmak üzere 3 ayrı kategoride gerçekleştirilen yarışmada öğrenciler birbirinden güzel eserler okudu. Kimi 'Samanyolu' deyip, izleyenlerin nostaljik anılarını canlandırdı, kimileri de 'Hatırla Sevgili' ile duyguları kabarttı. Televizyon ekranlarında görmeye alıştığımız ses yarışmalarını aratmayan Güngören Ligi, öğrencilerin sahne deneyimi yaşamasına da imkan sağladı. Öğrencilere, aileleri de oturdukları yerden destek vermeye çalıştı. Yarışmacılar arasındaki boş zamanı ise, enstrüman konusunda beceri sahibi müzik öğretmenleri hünerlerini sergileyerek değerlendirdi.

Yarışma sonunda küçükler kategorisinde İncirli Bahçe İlköğretim Okulu öğrencilerinden Başak Engin, yıldızlarda Şiir Mektebi İlköğretim Okulu öğrencisi Beyza Altınok ve gençler kategorisinde ise Güngören Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Furkan Ceylan birincilik aldı. Dereceye giren öğrencilere öğretmenleri tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Öğrenciler bu kez sesleriyle yarıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement