Öğrenciler Gönüllerince Eğlendi - Son Dakika
Güncel

Öğrenciler Gönüllerince Eğlendi

Öğrenciler Gönüllerince Eğlendi

Şanlıurfa'da Özel Celal Çiftçi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nde bahar şenlikleri düzenlendi. Öğrenci ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği şenlikte renkli görüntüler oluştu.

13.05.2016 16:34

Şanlıurfa'da Özel Celal Çiftçi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, okul bahçesinde düzenlediği bir etkinlikle ile gönüllerince eğlendi. Davul zurna eşliğinde halaylar çeken öğrenciler bütün bir eğitim yılının stresini attı. Öğrencilere aileleri, öğretmenleri ve konuklar da eşlik etti. Öğrenciler etkinliğe katılan konuklara ikramlarda bulundu.

Oldukça eğlenceli ve samimi geçen etkinliğe çok sayıda davetli de katıldı. Etkinliğe İl Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Canbek, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkan Vekili Mehmet Nimetoğlu, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Müslüm Topal, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Vildan Gönüllü Çelik ve Doğu Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karataş katıldı.

Etkinlik ile ilgili konuşan Özel Celal Çiftçi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı Celal Çiftçi, bu tür etkinlikler ile öğrencilerinin morallerini yüksek tutarak sınavlara hazırlama amacında olduklarını söyledi. Çiftçi, daha önceki günlerde de çeşitli alanlarda konferanslar düzenleyerek öğrencilerini hayata hazırladıklarını ve bu tür çalışmalarının devam edeceğini belirtti. (Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Öğrenciler Gönüllerince Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement