Öğrenciler oyuncaklarını depremzedeler için bağışladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Öğrenciler oyuncaklarını depremzedeler için bağışladı

09.04.2023 11:51  Güncelleme: 11:56

Öğrenciler oyuncaklarını depremzedeler için bağışladı Düzce'de ilkokul ve ortaokul öğrencileri depremzede çocukları mutlu etmek için oyuncaklarını bağışladı.

Öğrenciler oyuncaklarını depremzedeler için bağışladı

DÜZCE - Düzce'de ilkokul ve ortaokul öğrencileri depremzede çocukları mutlu etmek için oyuncaklarını bağışladı.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü depremzede çocuklar için kampanya düzenledi. 8 ilkokul ve ortaokulunun katıldığı kampanyada öğrenciler, depremzedeler için oyuncaktan kırtasiye malzemelerine, boyama kitaplarından kitaplara kadar birçok ürün bağışladı. Düzce Gençlik Merkezi'nde gönüllü gençler ve çalışanların katılımıyla hazırlanan bağış malzemeleri, deprem bölgelerine gönderilecek.

Deprem felaketinin ardından harekete geçen Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Düzce Gençlik Merkezi Müdürü Samet İnce, "Depremden etkilenen çocuklar için bölgede faaliyetlerine devam ediyorlar. Türkiye geneli böyle bir çalışma için görevlendirme yapıldı. Düzce Gençlik Merkezi gönüllüleri, çalışanları ve liderleri ile bölgeye bizde gidiyoruz. Deprem bölgesine gidiyorken boş gitmek istemedik. İlkokul ve ortaokul öğrencilerimizden de kitap, kırtasiye yardımı, oyuncak, bayramlık şeker gibi hediyelikler topladık. Burada tasniflerinin yapılmasının ardından deprem bölgesinde çocuklarımıza, gençlerimize vereceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Öğrenciler oyuncaklarını depremzedeler için bağışladı - Son Dakika


Advertisement