Öğrencilerin 'sonsuzluk ve izindeyiz' koreografisi - Son Dakika
Güncel

Öğrencilerin 'sonsuzluk ve izindeyiz' koreografisi

Elazığ'ın Arıcak ilçesindeki Arıcak İmamhatip Ortaokulu ve Arıcak Ortaokulu öğrencileri, 10 Kasım Atatürk'ü Anma etkinlikleri kapsamında bir koreografi hazırladı. 200 öğrenci, okul bahçesinde bir araya gelerek sonsuzluk simgesi ve 'İzindeyiz' yazısını oluşturdu. Dron ile görüntülenen koreografi büyük beğeni topladı. Öğrenciler, Atatürk'ün izinde olduklarını belirterek birleşik bir etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade etti.

10.11.2023 10:40

Öğrencilerin 'sonsuzluk ve izindeyiz' koreografisi

ELAZIĞ - Elazığ'ın Arıcak ilçesinde 200 öğrenci tarafından oluşturulan sonsuzluk simgesi ve 'izindeyiz' koreografisi büyük beğeni topladı.

Arıcak İmamhatip Ortaokulu ve Arıcak Ortaokulu, 10 Kasım Atatürk'ü Anma etkinlikleri çerçevesinde bir koreografi hazırladı. Okulun bahçesinde bir araya gelen 200 öğrenci, sonsuzluk simgesi ve 'İzindeyiz' yazısını oluşturdu. Dron ile görüntülenen koreografi büyük beğeni topladı.

Atatürk'ün izinde olduklarını belirten öğrencilerden İşfak Aras, "Her zaman onu takip edeceğiz. Kalbimizde onun da bir yeri var. İki okul birleşerek büyük bir etkinlik yaptık. Her zamanki gibi eğlenceli geçti" dedi.

7'nci sınıf öğrencisi Beyzanur Benken, "Burada 10 Kasım Atatürk'ü anma töreninde bulunduğum için çok mutluyum. Arıcak Ortaokulu ve İmamhatip Ortaokulu ile birleştik" diye konuştu.

Öğrencilerin \'sonsuzluk ve izindeyiz\' koreografisi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Öğrencilerin 'sonsuzluk ve izindeyiz' koreografisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement