Öğrencilerinin Sevgilisi, Edebiyat Şampiyonlar Kulübünde - Son Dakika
Güncel

Öğrencilerinin Sevgilisi, Edebiyat Şampiyonlar Kulübünde

Öğrencilerinin Sevgilisi, Edebiyat Şampiyonlar Kulübünde

Türk televizyon tarihinde, bir bilgi yarışmasında en büyük ödülün verileceği "Bir Milyon Kimin" de nefes kesen heyecan devam ediyor.

30.11.2013 16:20

Sevilen sunucu Pelin Çift'in sunumuyla, Okan Bayülgen, Bülent Özveren ve Gülben Ergen'den oluşan muhteşem jürisiyle, bu hafta da yarışmacıların Büyük Ödül 1 Milyon TL'yi kazanabilmek için kıyasıya rekabeti, izleyicileri ekran başına bağladı.

FİNALDE SON KATEGORİYE KADAR EŞİT GİTTİLER

"Bir Milyon Kimin?"de bu hafta ilk etabı geçip, 2. Etap olan "Zincir" etabı sonunda, yarışmacılardan edebiyat öğretmeni Murat Bey, finale ismini yazdırdı...

Finalde jüri üyeleri tarafından rakip olarak önerilen 3 isim arasından Kazananlar Kulübünün seçtiği ev hanımı Lale Hanım ile yarışan Edebiyat Öğretmeni Murat Tekin, onikinci ve son kategoriye kadar Lale Hanım'la başabaş götürdüğü final mücadelesinin galibi oldu.

31 ARALIK EŞİNİN YAŞ GÜNÜ

Eşiyle geçen yıllara rağmen çok romantik bir evlilik süren Murat Bey, askerdeyken çok romantik bir evllilik teklifi yaparak evlendiği eşinden bahsederken "Beş kız kardeşin en güzelini aldım!" diyor.
Eşi Murat Bey'in yarışmaya katılmasını çok desteklemiş. Hatta eşinin Halkla ilişkiler Uzmanı olarak tanımlıyormuş kendini.

31.Aralık gecesi Bir Milyon Kimin Büyük Finalinde Bir Milyon TL büyük ödülü kazanırsa, eşine doğum günü hediyesi vermek isteyen Murat Bey, Kazananlar Kulübüne geçerek hayallerine bir adım daha yaklaşmış oldu.

ÖĞRETMEN OLMAYA LİSEDE KARAR VERMİŞ!

Bilgi yarışmalarına çok büyük ilgisi olan Murat Bey öğretmen olmaya lisede karar vermiş. "Biz de arka sıradan geldik!" dediği için öğrencilerine karşı çok toleranslı ve hepsiyle arkadaş. Öğrencilerine okumayı sevdirmek için klasikler yerine çizgi romanlardan ödevler veriyor. "Biz de çizgi romanlarla büyüdük. Kimsenin beğenmediği çizgi romanlar dünyada en çok satan edebiyat eserlerinden... Her yıl Amerika'da onlarca çizgi roman filme çekiliyor. Biz biraz hor görmüşüz." Cümleleriyle anlatıyor çizgi roman tutkusunu.

KAZANIRSA ORGANİK TARIM YAPACAK!

Eğer yarışmadan 1.000.000 TL ödülle ayrılırsa, kazandığınız parayı ne yapacaksınız diye sorduğumuzda "Çatır çatır yerim!" diyor.
Tekirdağ'da Organik Tarım yapabileceği bir arazi almak istiyor. Her ikisi de erken doğum olan çocuklarının sağlığı için ailece organik beslenmeye gayret gösteriyorlarmış.

2014'ÜN İLK MİLYONERİ SHOW TV'DE!

Sevilen sunucu Pelin Çift'in sunumuyla, OKAN BAYÜLGEN, BÜLENT ÖZVEREN VE GÜLBEN ERGEN'den oluşan Muhteşem jürisi ve Türkiye'nin en bilgili, en zeki yarışmacıları "Bir Milyon Kimin"de yarışacak.

31.Aralık Gecesi, aralarından bir kişi Türk Televizyon tarihinde bir bilgi yarışmasında verilecek olan En Büyük Ödül 1.000.000.TL'yi mutlaka kazanacak.

Sunuculuğunu Pelin Çift'in yaptığı, Türk Televizyon tarihinin en büyük ödüllü yarışması "BİR MİLYON KİMİN" YENİ BÖLÜM CUMA AKŞAMI 23:15'te SHOW TV'DE.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Öğrencilerinin Sevgilisi, Edebiyat Şampiyonlar Kulübünde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement