"Öğretmendi Atanamadı Polis Oldu, Şehit Düştü" Haberine Ek - Son Dakika
Güncel

"Öğretmendi Atanamadı Polis Oldu, Şehit Düştü" Haberine Ek

"Öğretmendi Atanamadı Polis Oldu, Şehit Düştü" Haberine Ek

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde teröristlerin açtığı ateş sonucunu şehit düşen polis memuru Muharrem Ünlü'nün cenazesi helikopter ile memleketi olan Çorum'un Mecitözü İlçesi'ne getirildi.

12.05.2011 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"öğretmendi ATANAMADI POLİS OLDU, ŞEHİT DÜŞTÜ" HABERİNE EK

ŞEHİT POLİS MEMURU TOPRAĞA VERİLDİ

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde teröristlerin açtığı ateş sonucunu şehit düşen polis memuru Muharrem Ünlü'nün cenazesi helikopter ile memleketi olan Çorum'un Mecitözü İlçesi'ne getirildi. Kaymakamlık binası önünde yapılan törene İçişleri Bakanı Osman Güneş, Vali Nurullah Çakır, CHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Çetin, meslektaşları, daire müdürleri katıldı.

Babası Abdullah Ünlü güçlükle ayakta durabildiği törende gazetecilere açıklama yapan İçişleri Bakanı Osman Güneş, "Menfur bir saldırı. Bildiğimiz mihraklar, evladığımızı bizden kopardı. Bunlar karanlık mihraklar. Bunlar ülkeyi karıştırmak isteyen insanlar. Bunlara insan bile dememek lazım. Bunlar ortalığı bulandırmaya çalışan, halkı infiale sevk etmeye çalışan, kandan beslenen mihraklardır. Türkiye Cumhuriyeti devleti bunların üstesinden gelmesini bilir. Güvenlik birimlerimiz her türlü konuda her türlü tedbiri almış bulunmaktadır. Hemen olayın akabinde karşı operasyon başlatılmıştır. Gereken ne ise yapılacaktır. Hepimizin başı sağolsun. Allah ailesine ve milletimize sabır versin" dedi.

Halası Zehra Bulut, ayakta güçlükte durarak sinir krizleri geçirdi. Yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı törende, 'Kahrolsun PKK', 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları atıldı.

ŞEHİT BABASINDAN TEPKİ

Şehit Babası Abdullah Ünlü, "Niye bir bakan oğlu ölmüyor? Niye bir milletvekili oğlu ölmüyor? Bu garibanların alayı mı ölecek? Onlar paralı, askere gitmiyor" diyerek tepki gösterdi. Bazı şehit yakınları da Mecitözü ilçesinde güvenlik güçlerine teslim olan teröriste atıfta bulunarak, "Buradaki teröristi çay içirip, gönderiyorlar. Oradaki teröristlere kurşun sıktırıyorlar. Utansınlar, dört çapulcuya güçleri yetmiyorsa insinler oradan. Buradaki halk onların hepsinin hakkından gelir" diye tepkilerini dile getirdiler.

Halası Zehra Bulut'u İl Emniyet Müdürü Necmettin Emre teselli etmek istedi. Zehra Bulut, "Onun 'yavrum' diyecek annesi de yok" demesi üzerine İl Emniyet Müdürü Necmettin Emre de "Allah kahretsin bunu yapanları" dedi. Yapılan cenaze töreninin ardından şehit Muharret Ünlü, Merkez Camaii'nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Kuzören Köyü'nde toprağa verildi. - Çorum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Öğretmendi Atanamadı Polis Oldu, Şehit Düştü' Haberine Ek - Son Dakika


Advertisement