Öğretmenlere En Güzel Hediye Donanma Komutanlığı'ndan - Son Dakika
Güncel

Öğretmenlere En Güzel Hediye Donanma Komutanlığı'ndan

Öğretmenlere En Güzel Hediye Donanma Komutanlığı\'ndan

Donanma Komutanlığı, Gölcük’te görevli 20 öğretmeni, Öğretmenler Günü dolayısıyla TCG Yıldırım Fırkateyni’nde ağırladı.

24.11.2015 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Donanma Komutanlığı, Gölcük'te görevli 20 öğretmeni, Öğretmenler Günü dolayısıyla TCG Yıldırım Fırkateyni'nde ağırladı.

Gölcük'te görev yapan 20 öğretmen, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla TCG Yıldırım Fırkateyni'nde ağırlandı. Faaliyet kapsamında misafir öğretmenler TCG Yıldırım Komutanı Deniz Kurmay Yarbay Cihan Bahadır tarafından karşılandı. Geminin gezilmesinin ardından 2. Hücumbot Filotillası Komodoru Deniz Kurmay Kıdemli Albay Levent Kerim Uça ve Harp Filosu Komutanlığı Kurmay Başkanı Deniz Kurmay Kıdemli Albay Murat Erdem'in iştirakiyle gemideki öğretmenler onuruna öğle yemeği düzenlendi.

Donanma gemilerini gezerek askerlerin görev alanlarını çıplak gözle gören öğretmenler, bu anları ölümsüzleştirmek için bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Gemi komutanlarından teknik bilgiler alan öğretmenler, donanma savaş gemilerinin kabiliyetlerini yerinde görmekten gurur duyduklarını söylediler.

Eşinin donanmada görevli olduğunu belirten edebiyat öğretmeni Yeşim Gül, "Öğretmen olduğum için çok mutluyum, gurur verici bir meslek. Aynı zamanda donanmada olmak da çok güzel. Bir asker eşi olmanın da gururu var. Donanma gemilerimizi görüyoruz. Çok güzel bir duygu" dedi.

Öğretmenliğin gurur verici bir meslek olduğunu ifade eden psikoloji öğretmeni Elif Şahin ise, "Yeni nesil arkadaşlarımıza hala bunu gururla söyleyebiliyorum. İyi ki de öğretmen olmuşum. Yine dünyaya gelsem yine öğretmen olurum. Donanma Komutanlığı'na da çok teşekkür ediyorum. Bu tarz programlara mümkün olduğu kadar katılım gösteriyoruz. Bunu bize sağlıyorlar" diye konuştu.

Son olarak özel bir gün olan Öğretmenler Günü'nde özel bir programda olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden rehberlik öğretmeni Halil Borucu, donanma unsurlarını canlı görmekten gurur duyduğunu dile getirdi.

Öğretmenler geminin gezilmesinin ardından gemi içerisinde komutanlarla yedikleri öğlen yemeğinin ardından Donanma Komutanlığı'ndan ayrıldılar. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Öğretmenlere En Güzel Hediye Donanma Komutanlığı'ndan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement