Okmeydanı'nda Uğur Kurt'un Öldürülmesi Kayseri'de Protesto Edildi - Son Dakika
Güncel

Okmeydanı'nda Uğur Kurt'un Öldürülmesi Kayseri'de Protesto Edildi

Kayseri'de Sosyalist Demokrat Partisi (SDP), İstanbul Okmeydanı'n çıkan olaylarda Uğur Kurt'un silahla vurularak öldürülmesi yürüyüşle protesto edildi.

23.05.2014 19:43

Kayseri'de Sosyalist Demokrat Partisi (SDP), İstanbul Okmeydanı'n çıkan olaylarda Uğur Kurt'un silahla vurularak öldürülmesi yürüyüşle protesto edildi.

Sivas Caddesi'nde AVM önünde toplanan yaklaşık 50 kişi, Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüyenler, 'Her yer Soma, her yer karanlık', 'Faşizme karşı omuz omuza', 'Katil polis hesap verecek' sloganları attı.

'Kanla yazılan tarih silinemez' pankartı taşıyan protestocu grup adına yapılan basın açıklamasını okuyan Pelinsu Genç, "Uğur yoldaş ölümsüzleşti. Dilim sustu yüreğime ateş düştü. Bir can nasıl evinde vurulduysa, öylece vuruldum. Bu yangın dinmez be. Şimdi değil ağlamak zamanı. Gözyaşlarıyla uğurlamalı devrimci kahramanı" diye konuştu.

Eylem, açıklamanın ardından son buldu. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Okmeydanı'nda Uğur Kurt'un Öldürülmesi Kayseri'de Protesto Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement