
Almanya'nın Münih kentinde bu yıl 181'inci kez düzenlenen Oktoberfest olarak bilinen 'Bira Bayramı'nda İtalyan ve Fransız polisler Alman meslektaşlarıyla birlikte görev yapıyor.
Münih Emniyet Müdür Yardımcısı Robert Kopp ile basının karşısına çıkan İtalyan ve Fransız polislerinin özellikle kendi ülkelerinden gelen turistlerle ilgili olası sorunlar konusunda Alman polislere yardımcı olacaklarını söyledi. İtalyan polisler bu yıl Oktoberfest'te 10'uncu kez, Fransız polislerin ise 5'inci kez görev yaptığı belirtildi.
Münih Belediye Başkanı ve aynı zamanda Oktoberfest'in en üst düzey sorumlusu Josef Schmid, polislere katkılarından dolayı teşekkür ederken, 'Mass' denilen hatıra bira bardaklarından hediye etti. Kendi üniformalarıyla Alman meslektaşları ile birlikte Oktoberfest alanında devriye gezen polislerin, kendi ülke vatandaşları ile ilgili sorunların çözümünde daha etkili oldukları bildirildi. Emniyet Müdürlüğü Basın Sözcüsü Wolfgang Wenger, İtalyan ve Fransız polislerle geçtiğimiz yıllarda çok iyi tecrübeler edindiklerini söyledi. - Nih
Son Dakika › Güncel › Oktoberfest'te İtalyan ve Fransız Polisler de Görev Yapıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.