Öldürdükleri Gelin Kaynana Rüyalarına Girmiş - Son Dakika
Güncel

Öldürdükleri Gelin Kaynana Rüyalarına Girmiş

Öldürdükleri Gelin Kaynana Rüyalarına Girmiş

Kocaeli'nin Derince İlçesindeki evlerinde 16 Şubat'ta bağazları kesilerek öldürülen 47 yaşındaki Güler Kurt ile gelini 22 yaşındaki Hatice Kurt'un ikisi yakın akraba olan katil zanlıları sorgulamalarının tamamlanmasının ardından bugün Kocaeli...

27.02.2012 14:17

Kocaeli'nin Derince İlçesindeki evlerinde 16 Şubat'ta bağazları kesilerek öldürülen 47 yaşındaki Güler Kurt ile gelini 22 yaşındaki Hatice Kurt'un ikisi yakın akraba olan katil zanlıları sorgulamalarının tamamlanmasının ardından bugün Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. Cinayeti işlediklerini kabul eden zanlıların ifadelerinde pişman olduklarını ve öldürdüklerinin geceleri rüyalarına girdiğini söyledikleri öğrenildi.

250 BİN TL UMDULAR 15 TL BULDULAR

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Sube Ekiplerinin Cumartesi sabaha karşı İstanbul'da gözaltına aldığı, aynı zamanda öldürdükleri Güler Kurt'un kızkardeşinin oğulları olan Muhamet Mutlu (28), Mevlüt Mutlu (31) ile Uğur Ulus (32) ve Murat Kilitçi (25) ile birlikte onları evlerinde sakladığı öğrenilen Halil İbrahim Kilitçi (46) 48 saatten uzun süre sorgulandı. Zanlıların yaptıkları itiraf ve verdikleri bilgiler ise polisin bile kanını dondurdu.

İlk cinayetlerini Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde 16 Ocak'ta işledikleri, 66 yaşındaki Veli Özel'i tabanca ile başından vurdukttan sonra cesedini su kanalına attıklarını itiraf eden zanlıların, "Veli Özel'in evinde 250 bin TL para sakladığını tahmin ediyorduk. Bu parayı almak için onu öldürdük. Üzerinde 10 bin lira civarında para olabileceğini düşünüyorduk. Ancak üzerinden sadece 15 TL çıktı" dedikleri öğrenildi. Zanlıların ayrıca, cinayetten sonra öldürdükleri Veli Özel'in üzerinden evinin ahnahtarını aldıkları, ancaük evine gitmeye cesaret edemediklerini söyledikleri belirlendi.

BOĞAZ KESMEK İÇİN BIÇAK SATIN ALDILAR

Derince İlçesi'nde işlenen Güler Kurt ve gelini Hatice Kurt'un bıçaklandıktan sonra boğazlarının kesilerek öldürüldüğü cinayet öncesinde ise zanlıların İlçedeki bir züccaciyeden iki bıçak satın aldıkları, ayrıca bir gün öncesinden de alkol ve uyuşturucu aldıktan sonra cinayeti işledikleri tespit edildi. Ayrıca zanlılardan Uğur Ulus'un da, kurbanların akrabası olan Mevlüt ve Muhammet Mutlu'dan aldıkları bilgiler doğrultusunda Kurt ailesinin oturduğu binada bir hafta öncesinden binada keşif yaptıığı anlaşıldı.

Cinayeti, zanlılardan Güler Kurt'un kızkardeşinin oğlu olan Muhamet Mutlu'nun planladığı, teyzesi ve eniştesinin bir süre önce 90 bin TL'ye ev sattığı için oradan aldıkları parayı evde sakladıklarını tahmin ederek, ayrıca bol miktarda altın sakladıkları düşüncesiyle eve girip cinayeti işledikleri belirtildi.

GELİN KAYNANA RÜYALARIMA GİRDİ

Zanlılar cinayeti işledikten sonra İstanbul Tarlabaşı'nda bulunan Halil İbrahim Kilitçi'ye ait evde kaldıkları ve yakalanana kadar evden çıkmadıkları, aynı zamanda hiç kimseyle telefon konuşması yapmadıkları tespit edildi. Zanlılardan Murat Kilitçi'nin ise ifadesinde sık sık polislere "Vicdan azabı çekiyorum. Cinayetten sonra uykularım kaçıyor. Cinayet rüyalarıma giriyor." dediği öğrenildi.

ADLİYE'YE SEVK EDİLDİLER

Gözaltına alınan ve Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan Muhamet Mutlu (28), Mevlüt Mutlu (31), Uğur Ulus (32), Murat Kilitçi (25), Halil İbrahim Kilitçi(46) adlı zanlılar Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öldürdükleri Gelin Kaynana Rüyalarına Girmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement