Öldürülen Taksicinin Cenazesi Adli Tıp'tan Alındı - Son Dakika
Güncel

Öldürülen Taksicinin Cenazesi Adli Tıp'tan Alındı

Öldürülen Taksicinin Cenazesi Adli Tıp\'tan Alındı

* Öldürülen taksicinin arkadaşı, "Devletin bu işe bir çözüm yolu bulması lazım. Bu kaçıncı ? Buna bir dur demenin zamanı geldi.

25.12.2014 17:34

* Öldürülen taksicinin arkadaşı,

"Devletin bu işe bir çözüm yolu bulması lazım. Bu kaçıncı ? Buna bir dur demenin zamanı geldi. Bir çözümü olmalı"

Haber-Kamera: Çağatay KENARLI - İSTANBUL/ DHA

Fatih'te kalbinden bıçaklanarak öldürülen taksi sürücüsü Bekir Dil'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

Fatih'te dün gece Gürcistan uyruklu bir kişi, 46 yaşındaki taksi şoförü Bekir Dil'i gasp etmeye çalıştığı sırada kalbinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Bekir Dil, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmedi. Dil'in cenazesi otopsi yapılması için Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Yapılan otopsinin ardından Bekir Dil'in cenazesi ağabeyi tarafından alınarak Kozlu Mezarlığı'na götürüldü. Cenazenin Elazığ'a götürülerek toprağa verileceği öğrenildi.

5 AYDIR TAKSİCİYDİ

Bekir Dil'in ağabeyi Mirali Dil, "Yolda bir yolcuyu alıyor ve gasp ediliyor. Yolcu para istiyor vermeyince bıçak sallamış. İki yerinden bıçaklamış, Kardeşim evliydi iki eşinden sekiz çocuğu vardı. Yaklaşık 5 aydır taksicilik yapıyordu. Daha önceden aşçılık gibi işler yapıyordu" dedi.

DEVLETİN BİR ÇÖZÜM YOLU BULMASI LAZIM BU KAÇINCI ?

20 yıllık arkadaşı Süleyman Tuğrul ise arkadaşının yeni taksici olduğunu belirterek, "Taksiye bir müşteri biniyor ve para istiyor. Buda parayı vermeyince, müşteri bıçağı çıkartıyor. Bekir de bıçağı tutuyor. Bu sırada gaspçı bıçağı çekiyor eli doğranıyor. Çektiği gibi hemen saplıyor o da kalbine denk gelmiş. Bu arada arabayı sürmeye devam ediyor. Arabayı karşı duvara vuruyor adam bayılsın diye? Dışarıya çıktığı zaman beni vuran arabada baygın diye bağırıyor polisi falan aramışlar. Bu işten ziyade devletin bu işe bir çözüm yolu bulması lazım. Bu kaçıncı ? Buna bir dur demenin zamanı geldi. Bir çözümü olmalı" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öldürülen Taksicinin Cenazesi Adli Tıp'tan Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement