Olgun Peker'i Yaraladığı İddiasıyla Onur Özbizerdikgözaltına Alındı Olgun Peker'i Şişli'de Bir Gece... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Olgun Peker'i Yaraladığı İddiasıyla Onur Özbizerdikgözaltına Alındı Olgun Peker'i Şişli'de Bir Gece...

Olgun Peker\'i Yaraladığı İddiasıyla Onur Özbizerdikgözaltına Alındı Olgun Peker\'i Şişli\'de Bir Gece...
07.04.2013 06:31

Haber.Mehmet AKTARAN-Ali AKSOYER Kamera.

Haber: Mehmet AKTARAN-Ali AKSOYER Kamera: Ozan URAL/ İSTANBUL DHA

Olgun Peker, Şişli'deki bir gece kulübünde önceki gece silahlı saldırıya uğramıştı. Saat 22.30 sıralarında gerçekleşen olayda bacağından vurulan Peker, Alman Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alınmıştı. Olay sonrası soruşturma başlatan polis, Olgun Peker'in bilgisine başvurdu. Hastanede Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine ifade veren Peker'in, kendisini Onur Özbizerdik'in vurduğunu söylediği öğrenildi.

İfadeler üzerine harekete geçen İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Onur Özbizerdik'in yakalanması için çalışma başlattı. Silahla yaralama olayının şüphelisi olarak Özbizerdik, saat 00.30 sıralarında yapılan operasyonla Kocaeli'de gözaltına alındı. Onur Özbizerdik ardından ifadesi alınmak üzere çok sayıda polisin nezaretinde Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Özbizerdik, emniyete girişi sırasında basın mensuplarının sorularını ise yanıtsız bıraktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Olgun Peker'i Yaraladığı İddiasıyla Onur Özbizerdikgözaltına Alındı Olgun Peker'i Şişli'de Bir Gece... - Son Dakika


Advertisement