Samsun'da Ölümlü Kazanın Sürücüsüne 12 Bin 100 Lira Ceza - Son Dakika
Güncel

Samsun'da Ölümlü Kazanın Sürücüsüne 12 Bin 100 Lira Ceza

Samsun\'da Ölümlü Kazanın Sürücüsüne 12 Bin 100 Lira Ceza

Samsun'da bir kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı trafik kazasıyla ilgili 2 sürücüden 1'i önce hapis cezasına ardından da para cezasına çarptırıldı.

01.07.2014 16:30  Güncelleme: 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da bir kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı trafik kazasıyla ilgili yargılanan 2 sürücüden 1'i önce hapis cezasına ardından da para cezasına çarptırılırken, diğer sürücüye ise olayda kayın validesinin ölmesi ve yakınlarının yaralanmasından dolayı ceza verilmedi.

Kaza, Atakum ilçesi Mevlana Mahallesi Cağaloğlu Caddesi'nde 17 Ocak 2014 tarihinde meydana gelmişti. İki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralanmış, yaralılardan özel bir hastaneye kaldırılan Ayşe Baş (49) hayatını kaybetmişti.

Olayla ilgili haklarında dava açılan araç sürücüleri Erdem E.(29) ve Ramazan A.'nın (30) Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmaları sona erdi. Bugün görülen davanın son duruşmasında araç sürücüsü Erdem E., kazada kayınvalidesi Ayşe Baş'ın ölmesi, eşi, baldızı ve 2 oğlunun da yaralanması sonucu kendisine TCK'nın ilgili maddesine göre ceza verilmedi. Ancak, diğer aracın sürücüsü Ramazan A. ise önce "taksirle bir kişinin ölümüne, birden fazla kişinin de yaralanmasına sebep olmak" suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti Ramazan A.'nın hapis cezasını 12 bin 100 lira para cezasına çevirip 20 eşit taksitle ödenmesine karar verdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Samsun'da Ölümlü Kazanın Sürücüsüne 12 Bin 100 Lira Ceza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement