Vali Çiftçi'den Saat 06.00'da Toplantı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Vali Çiftçi'den Saat 06.00'da Toplantı

Vali Çiftçi\'den Saat 06.00\'da Toplantı
05.09.2013 12:38  Güncelleme: 16:51

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, toplantılarını saat 06.00'da başlatıyor.

Kütahya Valililiği'nden Valiler Kararnamesi ile mayıs ayında Ordu Valiliği görevine atanan Vali Kenan Çiftçi, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve daire müdürleriyle aylık olarak düzenlediği toplantıları sabah mesai saatinden önce yapıyor. Dün sabah, saat 06.00'da, İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Salonu'nda yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleriyle kentte yürütülen proje, yatırım, hizmet ve çalışmalarla ilgili toplantı düzenleyen Vali Çiftçi, bugün de aynı saatte vali yardımcısı ve kaymakamlarla toplantı yaptı.

Toplantıları neden sabah erkenden yaptığına değinen Vali Çiftçi, sabah saatlerinde gerçekleştirilen toplantıların çok daha faydalı olduğunu gördüğünü ifade ederek, "Erken başlama daire müdürü arkadaşlarımızın temposunu, hızını ve kendi özgüvenin de artmasını sağlar" dedi.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıların detayları ise daha sonra Ordu Valiliği'nin resmi internet sitesinde yayınlanıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali Çiftçi'den Saat 06.00'da Toplantı - Son Dakika


Advertisement