Ordu ve Giresunlu Dağcılar Karagöl'de Buluştu - Son Dakika
Güncel

Ordu ve Giresunlu Dağcılar Karagöl'de Buluştu

Ordu ve Giresunlu Dağcılar Karagöl\'de Buluştu

Ordu Dağcılık Kulübü (ODAK) ve Giresun AKUT ekibi, Ordu-Giresun sınırında bulunan 3 bin 107 metre yüksekliğindeki Karagöl Dağı’na zirve tırmanışı gerçekleştirdi.

28.07.2015 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Dağcılık Kulübü (ODAK) ve Giresun AKUT ekibi, Ordu-Giresun sınırında bulunan 3 bin 107 metre yüksekliğindeki Karagöl Dağı'na zirve tırmanışı gerçekleştirdi.

İlk olarak Ordu'dan yola çıkan 5 kişilik Ordu Dağcılık Kulübü (ODAK) sporcuları Yılmaz Seferoğlu, Anıl Alp, Okan Alp, Özgür Konur ve Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) antrenörü Ordulu Mehmet Erden'den oluşan ekip akşam Bozatobası'nın 1 km yukarısına kamp attı. Ertesi gün sabah zirve tırmanışı için yola çıkan ODAK ekibi yine aynı gün sabah saatlerinde Giresun'dan yola çıkan Giresun AKUT ekibinden Yücel Kısa ve beraberinde 4 kişi ile Karagöl zirvede buluştu. Bir ilke atılan bu tırmanışta her iki ilin ekipleri zirvede yaklaşık 1 saat kadar zaman geçirdikten sonra dönüş yoluna geçti.

Ordu ekibi tırmanışa başladıkları Ordu'ya en yakın göl olan Aygır Gölü'nde, Giresun ekibi de Karagöl Buzul Gölü'nde suya girerek serinledi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ordu ve Giresunlu Dağcılar Karagöl'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yorumcudayı: yinemi harun ya :d her haberde varsın :D 0 0 Yanıtla

Advertisement