Ordulular Piknikte Buluştu - Son Dakika
Güncel

Ordulular Piknikte Buluştu

Ordulular Piknikte Buluştu

Marmara Ordulular Derneği Tarafından Geleneksel Olarak Düzenlenen Piknik İlimizde Yaşayan Orduluları Bir Araya Getirdi.

04.07.2011 16:37  Güncelleme: 16:38

Marmara ordulular derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen piknik ilimizde yaşayan orduluları bir araya getirdi.

Kartepe Acısu Piknik Ormanında düzenlenen ve dernek başkanı Mehmet Çun ile yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı pikniğe; Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ordu Çayırkent Belediye Başkanı Muzaffer Çakmak, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, İzmit Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Salih Aydın, müdür yardımcısı Hayrettin Erdem, İSU Genel Müdür Yardımcısı Fatih Yörük, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, Kocaeli Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Zekiye Conkara, Kocaeli Devklet Hastanesi Müdür Yardımcısı Mustafa Özdemir, Ordu Dernekler Platformu Onursal Başkanı Şenel Erdem, eski Alikahya Belediye Başkanı Sabri Gökbudak ile aileler katıldı.

Ordulu sanatçılar Seyfettin Tomokin, Sevda Er ve Halil Özçelik katıldıkları piknikte davetlileri coşturdular. Çeşitli yarışma ve etkinliklerin yer aldığı piknikte mangal yapan Ordulular doğayla iç içe keyifli bir gün geçirip hemşerileriyle hasret giderme imkanı buldular.

Piknikte bir konuşma yapan dernek başkanı Mehmet Çun, pikniğin düzenlenmesine ve derneklerine her türlü desteği veren Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a teşekkür etti. Başkan Karabalık da dernek çatısı altında faaliyet gösterip, dayanışmanın en güzel örneklerini sunan Orduluları kutladı. Kaabalık, tüm sivil toplum kuruluşlarına imkanları ölçüsünde destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ordulular Piknikte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement