"Orkide" Tayvan Heyetini Konuk Etti - Son Dakika
Güncel

"Orkide" Tayvan Heyetini Konuk Etti

"Orkide" Tayvan Heyetini Konuk Etti

Orkide Yağ A.Ş., Çin Ulusal Sanayi ve Ticaret Örgütü Onursal Başkanlığı yanısıra Teco Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan Theodore MH Huang ve Tayvan heyetini İzmir'de ağırladı.

02.07.2013 08:17  Güncelleme: 12:05

Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Akif Küçükbay'ın ev sahipliğinde Kordon Kule'de gerçekleştirilen toplantıda Ar Elektronik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabağlı'da hazır bulundu.

Toplantıda, Bilgisayarlı Elektrik Motor Sürücüleri, Devre Kesicileri ve Sigortaları, Elektrik Motorları, Beyaz Eşya, Klima Motorları ve İklimlendirme Ürünleri, Yenilenebilir Enerji Rüzgar Tribünleri ve Motorları, Bilişim ve Yazılım Şirketleri gibi firmaların bir araya gelmesinden oluşan Teco Grubu'nun Türkiye'de yapmayı planladığı 1 Milyar Dolar'lık yatırım ele alındı. Türkiye'de farklı sektörlerde ortaklıklar hedefleyen Tayvanlı işadamı Theodore MH Huang ile görüşmelerini değerlendiren Akif Küçükbay, "Özellikle elektronik ve bilişim teknolojileri konusunda alanında zirvede bulunan Teco, yurdumuzda gerçekleştireceği yatırımları değişik sektörlerde hayata geçirecek. Bizler kendilerine bu konuda her türlü katkıyı sağlayacağız. Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Küçükbay ve Theodore MH Huang iki ülkenin yatırımı seven, yurt ekonomisine katkı sağlamaktan heyecan duyan hesap adamı kıymetli işadamları. Elektronik sektörünün liderlerinden Ar Elektronik'te Tayvan ile bu konuda gerçekleştirilecek çalışmalarda birlikte güç oluşturacak" dedi.

Bu akşam yurdumuzdan ayrılacak olan Tayvan heyeti, özellikle İzmir ve Küçükbay'a hayranlığını dile getirdi. Huang, "Türkiye'de ki temaslarım neticesinde yatırım kararımın ne denli doğru olduğunu anladım. En kısa sürede bu ortaklık ve yatırımları gerçekleştireceğim sektör ve kurumları açıklayacağım" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Orkide' Tayvan Heyetini Konuk Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement