Ormanda Uyuşturucu İmal Eden Şüpheli Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Ormanda Uyuşturucu İmal Eden Şüpheli Gözaltına Alındı

Antalya'da, ormanlık alanda kenevir yetiştirerek uyuşturucu imalatı ve ticaretini yaptığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.

25.04.2018 17:58

Antalya'da, ormanlık alanda kenevir yetiştirerek uyuşturucu imalatı ve ticaretini yaptığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.

Bir istihbaratı değerlendiren Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Manavgat ilçesi Namaras Mahallesi Üstünbey mevkisindeki ormanlık alana kenevir ektiği öne sürülen M.Ç'yi gözaltına aldı.

Söz konusu ormanlık alanda araştırma yapan görevliler, 7 bin 532 kök kenevir bitkisi, 16 bin 200 gram kubar esrar ve 560 gram kenevir tohumu ele geçirdi.

Şüpheli M.Ç. hakkında "Uyuşturucu madde imal ve ticareti (yasa dışı ekim)" suçundan soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ormanda Uyuşturucu İmal Eden Şüpheli Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement