Ortaca'da 2 Suriyeli'yi Kaçıran Zanlılar Adliyede - Son Dakika
Güncel

Ortaca'da 2 Suriyeli'yi Kaçıran Zanlılar Adliyede

Ortaca\'da 2 Suriyeli\'yi Kaçıran Zanlılar Adliyede
11.07.2016 13:51

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, 5 milyon Euro fidye için Suriye Dışişleri Bakanlığı mensubu 54 yaşındaki Safıeh Muhammed Bassam ile 52 yaşındaki Ahmat Deep'i kaçıran 8 kişi, bugün adliyeye sevk edildi.

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, 5 milyon Euro fidye için Suriye Dışişleri Bakanlığı mensubu 54 yaşındaki Safıeh Muhammed Bassam ile 52 yaşındaki Ahmat Deep'i kaçıran 8 kişi, bugün adliyeye sevk edildi.

Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçen cuma günü, Suriye uyruklu iki kişinin bir villada zorla tutulduğunu öğrendi. Çaylı Mahallesi 409 Sokak'ta bulunan villaya düzenlenen operasyonda, zorla tutuldukları belirlenen Suriye Dışişleri Bakanlığı mensubu Safıeh Muhammed Bassam ile Ahmat Deep, polis tarafından kurtarıldı. Operasyon kapsamında ilk olarak Türk olan H.A., Y.A., M.A.A. ve B.A. ile Nijerya uyruklu A.M.J.'yi gözaltına alındı. Ertesi gün ise hepsi Türk olan N.K., A.B. ve A.C.Ç. adlı üç zanlı daha gözaltına alındı. 5 milyon Euro fidye için Suriye Dışişleri Bakanlığı mensubu Safıeh Muhammed Bassam ile Ahmat Deep'i kaçırdığı öne sürülen ve Hataylı oldukları belirtilen zanlılar ile Nijeryalı zanlı, bugün adliyeye sevk edildi.

Öte yandan operasyon sırasında kaçan şüpheli E.A.'nın da yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ortaca'da 2 Suriyeli'yi Kaçıran Zanlılar Adliyede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement